klingaa's blog
29-06-2009 - 16:17

Så fik min Xbox 360 sgu RROD, DÅRLIG TIMING!

Ja der sker jo rigtig mange gange for rigtig mange!

I denne weekend, lørdag morges, hvor jeg glædede mig til at spille Call of duty 4 som jeg lige havde købt og havde spillet i højst halvanden time gik min Xbox 360 død (Red Ring Of Death)

Jeg havde de nye spil parat til sommerferien!

Udover Call Of Duty 4 havde jeg også købt Dead Space som jeg også glædet mig så meget til at få spillet da det er mit første "jeg-skider-bukserne-af-skræk-spil" og jeg har også forudbestilt Tiger Woods PGA Tour 10 i Gamestop som jeg også havde glædet mig så utroligt meget til da det sidste golf spil jeg havde ejet var Tiger Woods 2003 til gamecube, så jeg havde glædet mig til at se forbedringerne og onlinespillet.

Når den kommer tilbage er jeg der ikke!

Ja det nederen ved det hele er at når xboxen er kommet hjem fra reparetionen, efter det 2-3 uger, er jeg i Thailand i 4 uger så jeg kommer først hjem i slutningen af ferien og det resulterer jo til en sommerferie uden Xbox 360 og med 2 helt nye og uåbnet spil og 1 spil jeg næsten ikke har fået spillet, ej noget tis!

Men shit happens, the sun will come out tomorrow!

Det eneste man kan håbe på er noget godt selvfølgelig. Så nu jeg får jo også en masse tid til vennerne, faktisk så til dem der ikke ved hvad de skal lave her i ferien så kan jeg anbefale et sjovt lille 2D onlinespil kaldet Teeworld kan downloades gratis her http://www.teeworlds.com/ det er et online shooter 2D Cartoon spil rigtig sjovt!

Hvis der nogle som har nogle gode gratis download spil som ikke kræver så meget på sin computer, som har online multiplayer og som er lidt cartoon, TF2 agtigt så skriv!

God Sommerferie allesammen!
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her