Kickiliscious's blog
16-01-2007 - 01:05

Reklamer i Spil???

Til alle jer derude.

Jeg har svaret på de spørgsmål i den der undersøgelse om reklamer og spil, og jeg må indrømme at jeg har en noget delt mening om spillet. Jeg synes det er fedt at kunne klæde sin character på i noget "rigtigt" mærketøj, og synes der mangler spil hvor dette er muligt. Men samtidigt føler jeg at der er nogen der prøver på at tage røven på mig ved at udsende budskaber om hvad der er rigtigt og forkert at gå i. Og det har så fået mig til at tænke. Er det bare udnyttelse af svage personligheder og moneymaking? Jeg ville sige ja, men alligevel synes jeg selv det er federe når tøjet findes i virkeligheden. Hurra for at være dobbeltmoralsk.


Når alt det er sagt, så er jeg jo stadig tilbage ved start, for mange mener at dette emne skal deles op i sort/hvid. Jeg kunne godt tænke mig at høre lidt kommentarer om emnet.


Det skal siges at jeg ikke vil lægge op til diskussion, bare gerne høre andres meninger på punktet og måske nogle af de argumenter der bruges, for jeg kan da ikke være den eneste som kom til at tænke over det??
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her