Kickiliscious's blog
15-01-2007 - 07:37

En gamers bekendelser

Når nu opmærksomheden er fanget, vil jeg bare skrive om mine bedste øjeblikke med spil. Som jeg før har nævnt er jeg vokset op med dem og elsker stadig at bruge LOTS of time på dem. Jeg har hørt om dem der hælder til Zelda og FF, og jeg er da også selv tilhænger af disse serier og har stort set alle spil (eller har haft dem på et tidspunkt).


Jeg husker stadig da jeg første gang spillede Zelda. Min stedfar havde lejet en Snes i den lokale videobiks og vi brugte 2 dage på spillet. Thus, en besættelse startede. Jeg elskede det spil, og fik endelig spartet op til min egen snes og efter noget tid fik jeg Zelda a Link to the Past. Der gik mange, mange år før jeg kom igennem det. Efter min erhvervelse af nintendoen kom vi en dag til Tyskland. Mest for at købe billigt slik. Jeg kom dog ikke hjem med slik, men med et spil. Og sådan skete det at jeg faktisk blev pænt hård til tysk (alle spillene var jo også på tysk).


En weekend som alle andre kom min fætter på besøg for at holde gamer-weekend (en tradition vi stadig holder, dog ikke så tit). Med sig havde han et spil; Secret of Mana. Det tog os den weekend at komme igennem det, og det er stadig et af de bedste spil ever. Jeg kunne ikke få det ud af hovedet, og ville gøre alt for at få fat i det. Da vi så kom til Tyskland igen, så jeg det ved en tilfældighed og fik plaget min mor til at købe det. Hun gav sig til sidst, men jeg måtte ikke spille det før jeg havde ryddet op på mit værelse. Derfor blev jeg jo nødt til at spille om natten, for jeg havde andet at tænke på end at rydde op.


Nogle af mine bedste spillestunder er stadig de gode gamle dage med fætteren.


Final Fantasy serien blev jeg først bekendt med mange år senere, hvor en ven lånte mig sin playstation med Final Fantasy VII og VIII. Det skal jo dog siges jeg har spillet det lige siden. Jeg har for nyligt prøvet det nyere Dirge of Cerberus, og selvom jeg stinker til FPS, blev jeg jo nødt til at prøve dette spil. Jeg må sige at jeg blev helt WOW over at se Shinra Mansion i Nibelheim. Jeg havde aldrig troet jeg skulle se det på den måde.


Håber da at der er nogen der sætter pris på at høre en rollespillers livshistorie, hehe...

/Kicki     

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her