Kickiliscious's blog
27-12-2006 - 22:31

Introduktion

Lad mig starte med at sige: Jeg er en pige.

Jeg er ikke så meget til FPS, derfor er der ikke helt så mange spil til X360 jeg spiller. Jeg har prøvet Final Fantasy Online, men det var ikke særlig fedt, for at sige det pænt. Og jeg elsker ellers Final Fantasy. Jeg har prøvet Dynasty Warriors, men der er noget galt med mit spil, så det lagde jeg hurtigt fra mig. Har spillet meget Oblivion, hvilket stadig får mig op at køre. Phantasy Star Universe har jeg prøvet, og det tog sin tid at vænne sig til lyssværd og andre rumting, men alt i alt et okay spil. Dog ærgrer jeg mig stadig over at have smidt 80kr ud på onlinedelen, når man får unlocked akkurat det samme i singleplayer delen, endda uden irriterende englændere der hader mig for mit køn. 

Jeg har spillet siden jeg var 6-7 år og det er stadig min store fritidsinteresse. Hvis bare jeg kunne arbejde med spil som alm arbejde ville alt være godt. Har overvejet at prøve at anmelde spil, men har ingen erfaring, dog tror jeg at jeg ville kunne gøre det mindst ligeså godt som nogle anmeldere, som kun kan kritisere og sammenligne med spil der "out of their league". Jeg mener at et spil kan være godt selvom det ikke er grafisk flot. Spiller selv gamle snes spil indimellem. 

Udover spil går jeg også op i film, som jeg nyder de aftener jeg ikke spiller. Ikke det vilde liv, men det er mit, og jeg elsker det. Når jeg bliver gammel kan jeg sidde på plejehjemmet og fortælle alle de andre gamle om mine eventyr som ridder i middelalderen og de stille hverdage i rummet. Jeg kan fortælle om dengang jeg blev spist af en kæmpeblæksprutte og da jeg huggede hovedet af en ildspyende drage. 

Men tak fordi jeg kan få lov at dele min spillemani med andre som jeg.

/Kickilicsious    
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her