Kickiliscious's blog
27-12-2006 - 16:11

Min store hobby

Jeg bruger al min fritid på det, jeg lever og ånder for udgivelsen et et spil der kan fange min opmærksomhed. Indtil nu har jeg haft mange af sådanne oplevelser der alle startede med Mario. Min første maskine var en Super Nintendo som jeg købte brugt af min onkel. Hele tanken bag dette var selvfølgelig Zelda, som jeg fik i julegave samme år. Det er ikke så svært at regne ud at jeg spiller RPG. Mange slags. Alle slags. Jeg spiller Final Fantasy, Oblivion, Fable og Zelda, alle de kendte og sikkert nogle af de ikke så kendte. 

Min store interesse i RPG er dyr, for jeg bestræber mig på at prøve alle spillene, hvilket betyder at jeg derfor også må investere i diverse maskiner. Men jeg gør det gerne uden at klage, for jeg elsker simpelthen at spille. En chance for et eventyr i en ellers kedelig verden.


Hvis jeg ikke spiller dem, skriver jeg om dem eller læser om dem. Finder smutveje og leder efter ideer. Dog er jeg svær at fastholde, da de fleste spil bliver erstattet af nogle nye. Men ingen bliver smidt ud med mindre de er virkeligt usle.


/Kickiliscious

   

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her