Kickiliscious's blog
15-02-2007 - 21:25

Reklamer......

Okay... Jeg ville ikke poste det her i et forum for det er lidt latterligt, men jeg vil virkelig gerne have hjælp...

Jeg så for noget tid siden den her reklame. Med Nokia telefoner. I reklamen står Gary Oldman og viser hvad den her telefon kan. Så er det bare at jeg ikke kan finde den reklame nogen steder på nettet og den er taget af fjernsynet nu, men det er helt klart den bedste reklame ever... Hjælp mig med at finde den et eller andet sted. Jeg vil bare så gerne have den reklame, nogen der ved hvor jeg kan finde den??? Jeg så der var en der tidligere skrev i sin blog om den med hende der danser, og han må jo ha fundet den et eller andet sted??? Please... Jeg er ved at drive kæresten til vanvid og er næsten på vej ned i butikken for at gøre mig selv til grin...

Så hvis der er en derude der ved hvor den kunne findes ville jeg blive virkeligt glad.. Skriv en kommentar...  
16-01-2007 - 22:36

Phantasy Star Universe???

Jeg købte PSU for noget tid siden, i en forretning (plejer at købe over nettet), og jeg troede først at der SKULLE det der monthly fee til for at ku spille overhovedet. Derfor købte jeg så det der Guardians License til den åndssvage pris af 80kr i måneden. Jeg spillede singleplayer delen og kom da rimeligt langt synes jeg, selvom det var underligt i forhold til mine gode gammeldags rpg's. Efter at have lært at styre og at finde rundt, tog jeg så en tur på nettet i multiplayerdelen, bare for at finde ud af at det er akkurat de samme baner som jeg havde spillet en gang. Jeg havde desuden fået unlocked "ekstra" menuen i singleplayer, og det er jo fuldstændigt identisk med multi over nettet. Anyways, jeg spiller nogle timer med forskellige folk, som alle sammen hader mig fordi jeg er af hunkøn. Skide englændere. Det er nu ikke noget der slår mig ud, er vant til at spille selv i den slags spil, og det er måske derfor jeg også syntes at det var spild af tid at spille multi. Og helt ærligt, lyssværd??? Ikke lige mig. Derfor ville jeg gå ing og opsige mit License, hvilket man kun kan over telefon med en engelsktalende nørd, der ikke kan forstå at jeg synes det er spild af både tid og penge at give penge for både internetforbindelse, live-medlemsskab, selve spillet som var dyrt nok i sig selv og til slut License. Jeg kan seriøst ikke se hvorfor jeg skulle spilde ekstra 80 kr i måneden for noget jeg ikke kunne lide og jeg synes ærligt talt også det er at rippe folk, når de har betalt for spillet. Man betaler da ikke ekstra for at spille FPS.....

Når det er sagt, så opsagde jeg mit License, men først efter at have skrevet til support 2 gange, blev henvist til sega som ikke kunne hjælpe når det er til 360, fik ringet til support og blev omstillet mindst 5 gange, for til sidst at skulle vente i næsten 25 min før jeg kunne tale med en der ville lade mig opsige det. Og prøv at tænk hvis jeg ikke var så god til Engelsk...

Undskyld jeg bitcher, men synes det var råddent at det skal være så bøvlet at opsige et enkelt abbonnement. Man burde ku gøre det over marketplace. 

Dem der overvejer at købe det, skal virkelig tænke sig om først, synes jeg, for spillet er ligeså plat online som offline

Over and Out!!!!   

16-01-2007 - 01:05

Reklamer i Spil???

Til alle jer derude.

Jeg har svaret på de spørgsmål i den der undersøgelse om reklamer og spil, og jeg må indrømme at jeg har en noget delt mening om spillet. Jeg synes det er fedt at kunne klæde sin character på i noget "rigtigt" mærketøj, og synes der mangler spil hvor dette er muligt. Men samtidigt føler jeg at der er nogen der prøver på at tage røven på mig ved at udsende budskaber om hvad der er rigtigt og forkert at gå i. Og det har så fået mig til at tænke. Er det bare udnyttelse af svage personligheder og moneymaking? Jeg ville sige ja, men alligevel synes jeg selv det er federe når tøjet findes i virkeligheden. Hurra for at være dobbeltmoralsk.


Når alt det er sagt, så er jeg jo stadig tilbage ved start, for mange mener at dette emne skal deles op i sort/hvid. Jeg kunne godt tænke mig at høre lidt kommentarer om emnet.


Det skal siges at jeg ikke vil lægge op til diskussion, bare gerne høre andres meninger på punktet og måske nogle af de argumenter der bruges, for jeg kan da ikke være den eneste som kom til at tænke over det??
15-01-2007 - 07:37

En gamers bekendelser

Når nu opmærksomheden er fanget, vil jeg bare skrive om mine bedste øjeblikke med spil. Som jeg før har nævnt er jeg vokset op med dem og elsker stadig at bruge LOTS of time på dem. Jeg har hørt om dem der hælder til Zelda og FF, og jeg er da også selv tilhænger af disse serier og har stort set alle spil (eller har haft dem på et tidspunkt).


Jeg husker stadig da jeg første gang spillede Zelda. Min stedfar havde lejet en Snes i den lokale videobiks og vi brugte 2 dage på spillet. Thus, en besættelse startede. Jeg elskede det spil, og fik endelig spartet op til min egen snes og efter noget tid fik jeg Zelda a Link to the Past. Der gik mange, mange år før jeg kom igennem det. Efter min erhvervelse af nintendoen kom vi en dag til Tyskland. Mest for at købe billigt slik. Jeg kom dog ikke hjem med slik, men med et spil. Og sådan skete det at jeg faktisk blev pænt hård til tysk (alle spillene var jo også på tysk).


En weekend som alle andre kom min fætter på besøg for at holde gamer-weekend (en tradition vi stadig holder, dog ikke så tit). Med sig havde han et spil; Secret of Mana. Det tog os den weekend at komme igennem det, og det er stadig et af de bedste spil ever. Jeg kunne ikke få det ud af hovedet, og ville gøre alt for at få fat i det. Da vi så kom til Tyskland igen, så jeg det ved en tilfældighed og fik plaget min mor til at købe det. Hun gav sig til sidst, men jeg måtte ikke spille det før jeg havde ryddet op på mit værelse. Derfor blev jeg jo nødt til at spille om natten, for jeg havde andet at tænke på end at rydde op.


Nogle af mine bedste spillestunder er stadig de gode gamle dage med fætteren.


Final Fantasy serien blev jeg først bekendt med mange år senere, hvor en ven lånte mig sin playstation med Final Fantasy VII og VIII. Det skal jo dog siges jeg har spillet det lige siden. Jeg har for nyligt prøvet det nyere Dirge of Cerberus, og selvom jeg stinker til FPS, blev jeg jo nødt til at prøve dette spil. Jeg må sige at jeg blev helt WOW over at se Shinra Mansion i Nibelheim. Jeg havde aldrig troet jeg skulle se det på den måde.


Håber da at der er nogen der sætter pris på at høre en rollespillers livshistorie, hehe...

/Kicki     

28-12-2006 - 13:28

Liste over Spil!!!

Jeg har nu set om lidt omkring, og har fundet ud af at nogle har en liste over deres spil. Så det vil jeg lave her. Har kigget mig omkring i lejligheden og har fundet alle spil, inkl. min kærestes. Dem har jeg så også skrevet på.


Super Nintendo:

Donkey Kong Country
Illusion of Time
Killer Instinct
Mario Kart
Mystic Quest Legend
Secret of Mana

Super Mario Allstars

Super Mario World
The Legend of Zelda - A Link to the Past

Nintendo 64:

Cruisin' the USA
Donkey Kong 64
Mario Kart
Super Mario 64

The Legend of Zelda - Majoras Mask
The Legend of Zelda - Ocarina of Time


Nintendo Gamecube:

Baten Kaitos - Eternal Wings and the Lost Ocean
Mario Kart - Double Dash
Tales of Symphonia
The Legend of Zelda - Collector's Edition
The Legend of Zelda - The Wind Waker

Wii:

Red Steel

The Legend of Zelda - Twillight Princess
Wii Play
Wii Sports

Gameboy Adv.:

Lunar Legend
Sword of Mana
Tales of Phantasia


Nintendo DS:

Dr. Kawashima's Brain Training

Lunar Dragon Song
Nintendogs - Labrador and Friends

Playstation 1:

Bust-a-move 2
Destruction Derby 2
Final Fantasy - Anthology
Final Fantasy - Origins

Final Fantasy VI

Final Fantasy VII

Final Fantasy VIII

Final Fantasy IX
Forsaken
Grandia
Grand Turismo 2
Herkules
Need for Speed - Road Challenge
Populuos
True Pinball
Vigilante 8
Worms

Playstation 2:

Arc - Twillight of the Spirits
Burnout 2 - Point of Impact

Collosseum - Road to Freedom
Dark Chronicle

Dirge of Cerberus (FFVII)

Disgaea - Hour of Darkness

Disgaea 2 - Cursed Memories

Dragon Quest - Journey of the Cursed King
Escape from Monkey Island
Final Fantasy X
Final Fantasy X-2
Grandia 2
.Hack // Infection
Ico
Kingdom Hearts
Kingdom Hearts 2
MagnaCarta
Shadow Hearts - Covenant
Shadow of the Colossus
Shin Megami Tensei - Digital Devil Saga

Shin Megami Tesei - Lucifer's Call
Suikoden IV
Suikoden V
Summoner 2
Xenosaga - Episode II
The Sims


PSP:

Burnout Revenge
Grand Theft Auto - Liberty City Stories
Tales of Eternia

Untold Legends - Brotherhood of the Blade

Xbox:

Baldur's Gate - Dark Alliance
Beatdown - Fists of Vengeance

Burnout 3

Burnout Revenge

Close Combat - First to Fight

Conker - Live and Reloaded

Destroy All Humans

Dreamfall - The Longest Journey

Fable

Forza
Full Spectrum Warrior
Grand Theft Auto - San Andreas
Halo
Halo 2
Heroes of the Pacific
Hitman Contracts
Jade Empire
Juiced
Legacy of Kain - Defiance
Lord of the Rings 3 - The 3rd Age
Mortal Kombat - Shaulin Monks
Prince of Persia - Sands of Time
Prince of Persia - Warrior Within
Quantum Redshift

Red Dead Revolver

Sniper Elite

Tenchu - Return from Darkness
The Bard's Tale

The Elder Scrolls III - Morrowind Game of the Year Edition

The Godfather

Total Overdose


XBOX360:

Call of Duty 2
Call of Duty 3
Dynasty Warriors 5 - Empires
Enchanted Arms
Fight Night Round 3
Final Fantasy XI
Gears of War
Ghost Recon - Advanced Warfighter
Phantasy Star Universe
Rainbow Six - Vegas
Splinter Cell - Double Agent
The Elder Scrolls IV - Oblivion
The Outfit

Viva Pinata

 -Hvis jeg har glemt noget, opdaterer jeg listen.


/Kicki


Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her