Khaine775's blog
10-03-2008 - 18:04

Ost

\

Ost.

Hvad er ost egentlig for noget? Kan vi stole på ost? Kan vi regne med at ost kommer og redder os, når vi har allermest brug for det? Er det i virkeligheden ikke ost der står bag Muhammed-tegningerne, og kan vi være sikre på, at det ikke er osten der står bag løn-klagerne i den offentlige sektor, og værst af alt: Er osten jøde?

Hver gang omgås vi med dette mystiske objekt, som ingen af os egentlig ved hvad er for noget. Rygter siger at hvis alle bakterierne i en ost besluttede sig for at bevæge sig samme vej, så kunne en ost faktisk bevæge sig op til 10cm på en dag. Et skræmmende faktum, som vi ikke ved passer eller ej, og har vi egentlig lyst til at vide det? Den kunne jo overfalde os, når vi mindst venter det.

Osten er (tilsyneladende) et uskyldigt væsen, men hvordan kan vi vide hvilket væsen den overhovedet er? Ost kommer jo, som de fleste nok har bemærket i deres (efter ostens standard) latterlige liv, i rigtig mange forskellige former, farver, varianter og forskellige smage, men hvordan kan vi være helt sikre på, at det ikke bare er osten der leger med os ynkelige mennesker? Jeg ved det ikke, du gør ikke, naboen gør ikke, CIA gør ikke, og din hund gør heller ikke. Du kan ikke vide dig sikker, så længe du er på denne klode, eller der er ost på denne klode, men hvem siger at det bare er her osten er? Hvem siger at vi har skabt osten? Jeg tvivler stærkt.


09-03-2008 - 18:25

Idéer til fingerstrik?

Hej!

Jeg har igennem mange år været en stor fan af fingerstrik, og jeg har da efterhånden også fingerstrikket en del forskellige ting. Igennem mine mange år som fingerstrikker har jeg lavet rigtig mange spændende kreationer, jeg har bl.a. for nylig lige fingerstrikket en klon af Bendt Bendtsen.

Men i dag har været en meget kedelig palmesøndag, for jeg er løbet tør for opskrifter at strikker efter, så hele dagen har jeg brugt på at sidde inde på Dansk Curling Forbunds hjemmeside for at se om jeg ikke kunne finde nogle nye opskrifter, dog uden held. Har du nogle opskrifter, så sig endelig til!

Her er nogle af mine tidligere kreationer:\
Følg Xboxlife her