Khaine775's blog
04-08-2007 - 17:01

Halo 3!.. og hvad så?

Halo 3 er lige om hjørnerne, og MS hamrer hyper spillet op til det nærmest burde eksplodere af bare hype. Nørder overalt i verden kan ikke holde styr på deres mundvand, eller komme hurtigt nok ud på toilettet når de har set en Halo 3 trailer af en eller anden slags.

Jeg forstår dog ikke hvorfor.

Jeg har aldrig spillet nogen Halo spil, hvilket måske kan forklare hvorfor jeg kan tage "årets største udgivelse" helt roligt. Når man kigger på de gameplay film der er, samt de screenshots der eksisterer af spillet, så ligner det, ja, vi kan vidst allesammen være enige om (undtagen fanboys), at Halo 3 ikke er det pæneste spil der kommer her til efteråret, og nej det er rigtigt at grafikken i et spil ikke er alt, men med de penge Bungie efterhånden burde have skrabet sammen, så kunne de efter min mening godt have fået deres absolut største titel til at SE bare nogenlunde konkurrencedygtigt ud, og ikke nok med det.

Jeg kan huske at jeg har spillet Halo (ja ok, jeg løg før med at jeg aldrig har spillet Halo) på den gamle xbox, bare lige en times tid eller sådan noget, og jeg syntes dengang (og synes stadig) at de mobs man skulle skyde, lignede noget taget direkte ud fra en britisk baby-tegnefilm og de lød også som kom de derfra. Selve gameplayet virker for mig, som et helt almindeligt, tilfældigt skydespil som man sagtens kunne finde bedre et hvilket som helst sted. Det hele må jo åbenbart ligge i spillets historie, men den skal sate'næme også være god for a trække spillet derop hvor det er kommet til at ligge.

Jeg har aldrig forstået hvorfor Halo-serien fortjener den ENORME hype der er blevet bygget omkring den, og jeg håber lidt på at der er nogle Halo-eksperter her der kan oplyse mit sind, for jeg vil virkelig gerne glæde mig til Halo 3, men jeg kan bare ikke få mig selv til det.
Følg Xboxlife her