Khaine775's blog
04-06-2008 - 19:02

Battlefield: Bad Company

Hej nørder!

Jeg var en af de heldige få, der fik muligheden for at spille Battlefield: Bad Company en smule tidligere end jer andre, og jeg må nok sige at forventningerne til det her spil har været rimelig store fra min side. Trailers der lovede om en action-packed singleplayer del, såvel som en ny grafikmotor og destructible environment, stod til at være meget stort i min bog, og så endda i et Battlefield spil! Det kunne jo næsten kun være godt.

Da jeg så fik spillet mig igennem en masse demo-timer, så var jeg egentlig lidt i tvivl om, om jeg skulle hade eller elske det her spil. Jeg tror spillet ville have været bedre, hvis det ikke hed noget med Battlefield, for et eller andet sted synes jeg ikke rigtig det fanger det rigtige Battlefield gameplay, som jeg i mange år har elsket fra Battlefield 2. Jeg ved ikke hvordan jeg skal beskrive det, men det er vel lidt ligesom at få en kæmpestor og flot lagkage, eneste problem er bare at lagkagen har en træls eftersmag af... noget.

Misforstå mig dog ikke, for jeg synes at Battlefield: Bad Company er et godt spil! Sjældent finder man et open-world FPS spil med lige så meget frihed som det her. Så længe det foregår inde for banens grænser, kan du bevæge dig lige præcis hen hvor du vil, du kan køre i alle de køretøjer, der er på banen (alt andet ville jo også være forfærdeligt, da det jo er et Battlefield spil), og du kan denne gang også ødelægge stort set alting inklusiv lave dejlige huller i bygninger. Man skal lige vænne sig til, at man ikke nødvendigvis er i sikkerhed i bygninger længere.

Grafikken i det her spil, kan man ikke rigtig brokke sig over, og det samme gælder helt klart også lyden! De to ting tilsammen skaber store resultater i det her spil. Der findes ikke mange spil, der kan give mig samme kilden i maven, som når fjenden løber i dækning i en bygning og man så hiver sin granatkaster eller RPG frem, og blæser et kæmpe hul i bygningens mur hvilket resulterer i støv og murbrokker der flyver om ørene på dig. Mums..


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her