KevinKes's blog
16-04-2011 - 21:40

Video-guf. Captus!

Hej igen, venner!

Jeg fik en udfordring fra Juxer for en uges tid siden! Jeg skulle tage til en af byerne tæt på min bopæl og beskrive én bestemt følelse igennem levende billeder.
Jeg tog udfordringen, og jeg håber, jeg har ramt noget godt. Jeg har måske drejet konceptet lidt, men jeg synes nu stadig, jeg får beskrevet nogle følelser, som sidder dybt inde i folk. Nemlig ensomhed, depression. At sidde fast et sted.

Jeg fik idéen i torsdags, og jeg ringede til min ven (som spiller rollen) med det samme! Vi filmede så om aftenen inde i kbh. Vi filmede i 2 timer, og smuttede hjem. Jeg redigerede den så i 5 timer igår, og her er resultatet :D Jeg er selv MEGET stolt, så jeg håber, i er nede med det! Spørg løs, hvis I har spørgsmål.


 
- Kevin
11-04-2011 - 17:49

Video-guf, Version Kes

Hej gutter!

Jeg takker alle for den fede respons på mine billeder. Det betyder meget!
Jeg elsker at tage billeder, men film har altid ligget tættest på mit hjerte. SÅ DERFOR har jeg lavet en lille film til her.
Min ven Martin spiller rollen som mand. Vi filmede det på en halv time, og jeg redigerede det på 20 minutter. Vi gik bare en tur i skoven, og jeg fik lyst til at filme ham, imens han gik :D Det blev så til det her :

 

(Se den i 1080p!)


På trods af, at det hele er impulsivt skudt, så synes jeg da, at det er et meget godt resultat :p at skabe et plot på random optagelser er ret svært, så vær ikke så kritiske :pOG NU vil jeg gerne bede jer om hjælp. Jeg ser gerne, at jeg uploader en ny film hver uge. Hvad kunne I godt tænke jer at se? Er I til komedier? Actionfilm eller dramaer?
Jeg vil give enhver genre et forsøg, so don't be shy! Kom med et forslag! Kun fantasien sætter grænser.- Kevin 
09-04-2011 - 13:41

Foto-guf, Version Kes

Hej alle!

Hyggen er så småt igang med sin fotoblog, og så fik jeg også lige lyst! :D

Her er nogle billeder, jeg tog igår. Jeg håber, I kan lide dem!


Kevin


Kevin


Kevin


Kevin


Kevin


Kevinhihi
Følg Xboxlife her