KevinKes's blog
17-05-2008 - 23:55

A Goofy Movie.

Hej venner! (Jeg må nok hellere få lavet et lille banner snart, så det ser lidt mere fancy ud)

Intet spændende i den her uge. Jeg har sidste skoledag om 13 dage, så jeg har det herligt :D
Men én ting (udover Blauwy) har VIRKELIG pyntet på humøret! Disneyfilmen "A Goofy Movie". For helvede, den er genial. Alle sangene, de forskellige scener. Så her får i sku lige lidt!

Big Foot :


Fedtmule og Søn på tur :


Max på vej i skole (faktisk til sidste skoledag!) :


Jeg har valgt at give jer videoerne på dansk, da det minder mig mest om min barndom. Og så kan man jo også sangene!
Enjoy!

- Kevin


13-05-2008 - 19:36

Endnu noget uinteressant.

HEJ GUTTER!

S
om i jo nok ved, så har jeg været i væk i lang tid, og ja, jeg har savnet jer :( Men de dårlige tider er overstået! I'm back!
Men jeg må nok hellere stoppe med at skrive det alle steder, ellers hader I mig bare igen :D

Anyways, Den her blog har jeg kun brugt til unødvendige ting, så fra nu af vil jeg bruge den flittigt og konstruktivt........ .... ..... ... ... .. .. ..

Jeg er igang med mine afgangseksaminer, og det går faktisk fint nok. Det er først ved det mundtlige, det går galt. Men fuck det, det påvirker intet! Fordi jeg kommer nok alligevel på gymnasiet \:D/ Wooot.
Nå ja, så er der de klassiske problemer med tøserne, som mig og Blauwy konstant løber ind i. Men det sker kun, når vi har slået op... .. Ingen kommentarer..


Nå, men inden jeg forlader denne blog for at gå i tænkeboks (jeg skal have gode idéer til næste blog!), så vil jeg lige kvitere med et sjovt billede! Det er trods alt det, jeg gør bedst! :Vi ses snart i bloggen igen! I ser mig nok OVERALT i forummet alligevel ;)

 Kevin
Følg Xboxlife her