KevinKes's blog
16-12-2011 - 17:25

MUSIKVIDEO YO!

Hej guys!

Jeg lavede et blogindlæg for nogle måneder siden med en kortfilm, der hed Captus. I kunne lide det, yay! Jeg lovede jer, at jeg ville smide mere på banen, men så kom der en ordentlig røvfuld arbejde i vejen, så jeg havde intet tid til noget som helst (udover Masterchef!) :(

MEN NU ER JEG ARBEJDSLØS!!!!! Så nu har jeg alt for meget tid...
Anyway, jeg har lige lavet en musikvideo for min gode ven SPACE. Det er grimerap med et lidt anderledes twist, både rap og video-mæssigt. Grime-rappere lyder ret tit ens og har hårde beats. SPACE prøver med sit hurtige, præcise flow og sin specielle stemme at sætte sit eget præg på den ellers monotone grime-genre.

Jeg HADER grime-videoer. Alle sammen er ens. Fotografen kan ikke finde fokus, så han vælger istedet bare at dreje impulsivt på fokushjulet. Det ser hæsligt ud, og nogle gange er det til at få hovedpine af. Og så er det også ret normalt, at der ikke sker andet i videoen, end at de rapper til kameraet.... i 4 minutter.... Det blev jeg træt af, så jeg ville prøve at gøre det bedre! Jeg droppede håndholdte ufokuseret billeder, og jeg prøvede på at skabe et råt og hårdt miljø, men billedmæssigt stilrent og professionelt. Ja, der er håndholdte, ufokuserede billeder i videoen, men jeg bruger det som et virkemiddel. Ikke som mangel på skillzzzzz.

Have I succeeded? Jeg håber, I kan lide det :D Om musikken så lige er jer, det ved jeg så ikke!


HUSK HD!


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her