KevinKes's blog
04-09-2013 - 20:53

Streamer Outlast i aften.

Hej drenge!

Jeg går lidt og leger med tanken om at streame det nye gyserspil Outlast i aften. Er det noget, i ville være interesseret i at se? :) Jeg satser på en 22.30 kick-off!


Min twitch er http://twitch.tv/kesseso

Mvh

Kevin.
13-05-2012 - 17:56

Højhusene i Rødovre.

Som hundredevis af andre mennesker så overværede jeg sprængningerne af højhusene i Rødovre.Jjeg filmede det, og jeg tænkte at gøre lidt ud af det fremfor bare at smide et råt klip op. Enjoy!Sangen er The Ink Spots - I Don't Want To Set The World On Fire.
16-12-2011 - 17:25

MUSIKVIDEO YO!

Hej guys!

Jeg lavede et blogindlæg for nogle måneder siden med en kortfilm, der hed Captus. I kunne lide det, yay! Jeg lovede jer, at jeg ville smide mere på banen, men så kom der en ordentlig røvfuld arbejde i vejen, så jeg havde intet tid til noget som helst (udover Masterchef!) :(

MEN NU ER JEG ARBEJDSLØS!!!!! Så nu har jeg alt for meget tid...
Anyway, jeg har lige lavet en musikvideo for min gode ven SPACE. Det er grimerap med et lidt anderledes twist, både rap og video-mæssigt. Grime-rappere lyder ret tit ens og har hårde beats. SPACE prøver med sit hurtige, præcise flow og sin specielle stemme at sætte sit eget præg på den ellers monotone grime-genre.

Jeg HADER grime-videoer. Alle sammen er ens. Fotografen kan ikke finde fokus, så han vælger istedet bare at dreje impulsivt på fokushjulet. Det ser hæsligt ud, og nogle gange er det til at få hovedpine af. Og så er det også ret normalt, at der ikke sker andet i videoen, end at de rapper til kameraet.... i 4 minutter.... Det blev jeg træt af, så jeg ville prøve at gøre det bedre! Jeg droppede håndholdte ufokuseret billeder, og jeg prøvede på at skabe et råt og hårdt miljø, men billedmæssigt stilrent og professionelt. Ja, der er håndholdte, ufokuserede billeder i videoen, men jeg bruger det som et virkemiddel. Ikke som mangel på skillzzzzz.

Have I succeeded? Jeg håber, I kan lide det :D Om musikken så lige er jer, det ved jeg så ikke!


HUSK HD!


10-10-2011 - 23:46

iPhone eller HTC?

That is the question!


Jeg har altid været en Apple-tilhænger. Jeg ejer en MacBook Pro, jeg elsker den og foretrækker mac's over en windows-pc anytime! Sådan havde jeg det også med smartphones. iOS over Android! Og den udtalelse holdte jeg ved, selvom jeg intet aner om Android. Jeg ved godt, det er barnligt og dumt, og jeg er lidt flov over, at jeg har haft den holdning.

Jeg var på arbejde, og min kollega kom over til mig og viste sin nye HTC Sensation. Jeg var solgt på stedet. Alt var bare lækkert på den! Jeg kiggede på min iPhone 3GS bagefter, og jeg kedede mig. Kedeligt og opstillet lay-out, ikke rigtigt mulighed for at customize! Jeg har haft telefonen i halvandet år, og fra det ene minut til det andet indså jeg, at den var kedelig. Jeg har også en iPad, og der elsker jeg lay-outet i menuer. Men jeg synes ikke længere, at det fungerer på en mindre device.

Jeg sidder nu og overvejer, om jeg tør tage springet. Tør jeg skifte fra mine trygge rammer hos Apple og hoppe over til Android? Jeg ved det seriøst ikke. Jeg mangler de sidste 10% for at blive overbevist! Men én ting er jeg trods alt blevet sikker på: Jeg opgraderer ikke min 3GS til 4S, som sikkert runder en pris på 4500-5000 uden abb.
Jeg har kigget på en HTC Sensation XE : http://www.htc.com/www/smartphones/htc-sensation-xe/
Og ja, den koster omkring 4700, men det vil jeg trods alt hellere give for en helt ny oplevelse, fremfor en oplevelse, jeg fuldt ud kender.


Hvad er jeres mening og egen erfaring? Og har I evt. screenshots af jeres eget design på jeres Android-telefoner?

Mange tak!
- KevinTL;DR : Jeg er træt af iPhone. Overvejer et skift til Android. Ved ikke helt, om jeg tør. Jeres mening og erfaring. I er søde.
16-04-2011 - 21:40

Video-guf. Captus!

Hej igen, venner!

Jeg fik en udfordring fra Juxer for en uges tid siden! Jeg skulle tage til en af byerne tæt på min bopæl og beskrive én bestemt følelse igennem levende billeder.
Jeg tog udfordringen, og jeg håber, jeg har ramt noget godt. Jeg har måske drejet konceptet lidt, men jeg synes nu stadig, jeg får beskrevet nogle følelser, som sidder dybt inde i folk. Nemlig ensomhed, depression. At sidde fast et sted.

Jeg fik idéen i torsdags, og jeg ringede til min ven (som spiller rollen) med det samme! Vi filmede så om aftenen inde i kbh. Vi filmede i 2 timer, og smuttede hjem. Jeg redigerede den så i 5 timer igår, og her er resultatet :D Jeg er selv MEGET stolt, så jeg håber, i er nede med det! Spørg løs, hvis I har spørgsmål.


 
- Kevin
Følg Xboxlife her