Kehaan's blog
29-03-2013 - 11:51

FTB Minecraft server, skal du med?

Hej Xboxlife


Jeg har nu i en længere periode kørt en Minecraft server. Her har det for det meste været bekendte som har joinet. Vi ønsker dog nu at åbne lidt op for serveren.


Serveren benytter sig af modpakken Feed The Beast  (Direwolf20), så der er rigeligt at tage fat på. Serveren er whitelistet, så det ikke er alle som kan komme ind på serveren. Vi køre nogle konkurrencer en gang imellem, små events, og ellers hjælper hinanden så godt vi nu kan. Vi består primært af danskere, men er trods alt også et engelsk community. Serveren består primært af ældre spillere, så der forventes en god tone. Dog er der også plads til en masse sjov :)


Vi har en verden kaldet "Digger" hvor brugere får lov til at lave quarries i, så det ikke ødelægger mainworld. Vi har selvfølgelig også et regelsæt.


Serveren består af en dedikeret maskine som er lejet i England. Vi har desuden TeamSpeak 3 kanal, hjemmeside, Dynmap updates og Facebook fanside.


Hvis nogle kunne tænke sig at joine, så skriv endelig her i bloggen eller på facebook siden. Eller hvis i har nogle spørgsmål,  så er i også velkommen.


Serveren er også meget enkel at joine. Det eneste det kræver er at du downloader Feed The Beast (http://feed-the-beast.com/), og logger ind med din Minecraft account, og hopper på serveren (Kræver dog du er whitelisted).


Vi har fået lavet en lille promotion video af siden også:


http://youtu.be/BnLnLuGre3M


Facebook fanside:


http://www.facebook.com/FireInThePipe


 


 


 

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her