Kegle's blog
04-05-2007 - 22:04

Paintball 2: Kamprapport.

Vi har nu været ude og skyde:) Det var som sædvanlig en herlig oplevelse. Det er lidt noget andet end at skyde i en FPS. Men som lovet kommer her lige en kamprapport:) Reglerne er simple. Det ene hold angriber, det andet forsvarer. Basen indeholder 5 flag og det gælder om at få så mange som muligt. Får man alle ender runden. Man dør når man er ramt eller ens gevær er ramt. Vi spiller 6 runder, 3 angreb til hver.

(Det skal lige siges at alt hvad Fille kommenterer her sikkert er rigtig nok, men der er sq ikke noget at gøre ved det:)).

Kamp 1-2:

Vi lagde ud med at angribe. Ved ikke om nogen havde egentlig overvejet taktikken, men i hvert fald blev Fille og jeg sendt ud på venstre flanke for at rende ind fra siden. Tror ikke helt vores mission gik som den skulle, men til sidst endte vi da inde bagved de andres base, på et tidspunkt hvor jeg egentlig ikke helt er klar over hvor Fille var, men i hvert fald kunne jeg gå direkte ind i basen og finde fem fra mit hold. Hvilket jo ganske givet betød vi havde vundet. Selv tror jeg ikke jeg ramte nogen i denne kamp, men var voldsomt tæt på at blive skudt. Dog holdt de andre pludselig op med at beskyde vores position uden vi egentlig var helt sikre på hvor de havde været. Altså ikke den vildt ophidsende runde for mit vedkommende. 5 flag til os.

Derefter skulle vi forsvare mens de andre angreb. Her fik Fille og jeg så en herlig position ude i nøjagtig samme område som vi før havde angrebet. Vi havde ingen anelse om hvilken form for taktik de andre kørte med så vi vidste ikke helt hvor vi skulle placere os. Til sidst fandt vi tog fra deres hold som vi går ud fra må have været deres flanke. Ned kom de, eller i hvert fald den ene for den anden stak af. Herefter bliver jeg dog ramt i hovedet af endnu en og må gå ud med en elendig smag af maling i munden. Kampen slutter da hele 2.års hold dør. 0 flag til dem.

Stilling 5-0

Kamp 3-4:

Igen skulle vi angribe og vi ville nu forsøge os med en meget lidt anderledes taktik, som i det store hele var magen til den fra kamp 1 med undtagelse af højre flanke der vist blev rykket lidt. I hvert fald endte Fille og jeg med Tom og TP tror jeg det var, endnu engang på venstre flanke hvor vi denne gang løb alt vi kunne helt ud i siden for hurtigt at komme bagved og ind denne vej da dette gik godt sidste gang, omend lidt for langsomt. Vi løber altså og kommer udenom deres flanke da vi til sidst befinder os fire mand bag deres base. Her får jeg den glimrende ide at Tom og TP skal gå lige fem meter ind i banen så vi ikke kommer i en stor klump ind i basen.
Dette var nok det dummeste vi kunne have gjort, for pludselig kan hverken jeg eller Fille se Tom eller TP der tilsyneladende har fortsat videre ind i banen. Fille befinder sig ved et stort grantræ da han opdager to fra det andet hold. Han beslutter sig for at det er dumt at vente på de kommer til ham, og springer derfra frem til en forhøjning og åbner ild. Selv står jeg nu rigtig dumt da jeg ikke kom med, og ikke mente det var skidesmart at rende ud til ham da jeg så helt sikkert ville være skydeskive.
Altså forsøger jeg at komme udenom træet. Tænker Fille ligger godt nok og forsøger at flanke de andre. Det mislykkes og Fille tager et par skud. Altså er jeg nu alene bag basen. Godt nok fik han en af de andre så helt skidt er det ikke. Den sidste ved jeg ikke om det ermig der skyder, men pludselig mener han i hvert fald han var død. Synes ikke selv jeg ramte, men man kan jo ikke vide:)
Jeg beslutter mig nu for at ville forsøge at ramme dem i tårnet. Tårnet står strategisk godt idet man kan se det meste af basen og udgør en glimrende spejder. Samtidig kan man dog også rammes fra ca hele banen og skal derfor være temmelig vågen. Jeg finder en fint hul som jeg tænker jeg vil lægge mig til rette i og tage sigte. Idet jeg løber derhen opdager tårnet mig dog, hvilket ikke er skide smart. JEg ligger nu i et hul med to tårnskytter der skyder mod mig. De sender nu to mand ud efter mig, og efter at kuglerne har faret om ørerne af mig i ½ minuts tid beslutter jeg mig for at det er en uholdbar position og overgiver mig.
Set i bakspejlet kan jeg jo godt se jeg burde have hoppet frem og skudt hvad jeg kunne, men jeg er åbenbart en kylling:( og en dessertør mener de andre. Jeg får dog rodet bod på det senere, men alt i alt var det en elendig kamp samt beslutning. 2 flag til os.

Vores forsvar gik sindsygt dårligt denne gang. Fille og jeg befinder os nok engang på flanken og finder urimeligt hurtigt de angribende. Vi har egentlig en god stilling hvor vi er i stand til at beskyde de andre uden de egentlig kan gøre noget. Jeg rammer en og Fille får vist en mere, eller i det mindste jaget dem på flugt. Jeg prøver dog at finde ham nu hvilket er helt umuligt. Finder bagefter ud af at han vist bare lå ned, men jeg overså ham fuldstændig og begynder at lede efter ham. Dette er nok den største fejl jeg overhovedet begik i hele spillet for pludselig bryder helvede løs da jeg bevæger mig og vi bliver beskudt fra de mærkeligste vinkler. Jeg render nu rundt og leder efter ham, med ild flyvende om ørerne. Beslutter at en retræte er bedst og render ind efter forstærkninger af de to folk vi har til at rende rundt og hjælpe problemfyldte stillinger. Vi har omkring 3 eller 4 mander derovre lige nu skyder jeg og mener dermed en smule hjælp ville være i orden. Da jeg kommer ind får jeg dog at vide de har problemer på højre flanke og bliver sendt alene tilbage. Er en smule forbavset over hvordan jeg kom derfra i første omgang, men bevæger mig nu tilbage efter Fille. Jeg når dog ikke længere end ud til første sti før jeg ser et geværløb ligge ud mellem nogen grene. Jeg kaster mig bagover for at komme væk, men bliver samtidig ramt i hovedet, på skulderen, begge lår og foden. De lå tilsyneladende to derovre der bare skød som ind i helvede da de så mig. Jeg er færdig men kampen ender heldigvis da mit hold finder ud af de er der og sender fire ud efter dem. 0 flag til dem.

Stilling 7-0

Kamp 5-6:

Vores angreb var denne gang sindsygt dårligt. Jeg bevæger mig selv lidt mere ind i midten, men vi kan ikke rigtig kommme igennem da tårnet har os under ild sammen med ders skyttegrav. Vi lægger mærke til at vores flanke bestående af Tom og Fille begge dør da de komemr gående forbi os ud af banen og beslutter at bevæge os derud. Her ligger vi så resten af kampen og skyder ind med deres stillinger hvor vi får ramt en enkelt eller to. Kampen ender for mit vedkommende da jeg bliver skudt over aftrækkerfingeren af en overraskende godt gemt snigskytte. Heldigvis fik højre flanke og midten det hul de havde brug for og kommer igennem. 5 flag til os.

Sidste runder gik hurtigt igang med an voldsom ildkamp indenfor de første 15 sekunder hvor tre fra deres hold og to fra vores hold dør, da de tørner sammen på venstre flanke. Vi andre løber efter men resten af deres flanke har nu fået gemt sig og vi ender i en skyttegravskrig uden egentlig fremgang. Vi får en enkelt mere af dem, men ellers sker der intet på mine side af banen. Ret mange kugler flyver dog hen over hovedet på os, men ellers er det meste forvirring. Til sidste løber de ud på flanken og de to jeg ligger gemt med løber efter og dør ret hurtigt. Jeg beskytter nu flanken sammen med tårnet da vi har fundet ud af de fleste af deres folk befinder sig derovre. Vi får to af dem tror jeg da kampen bliver fløjtet af. 0 Flag til dem.

Kampen er dog ikke slut da der åbenbart er blevet lavet regel om at resterende skud skulle bruges på en gang free-for-all med alle spillere. dem der var blevet skudt render ind igen og helvede bryder vitterligt løs. (Reglerne kort for dette spil: SKYD! Du dør ikke når du bliver ramt, men når du løber tør for skud.) Det er mildt sagt en temmelig dårlig regel da vi ender med at stå og skyde hinanden på klods hold, gerne i ryggen og gentagne gange. Denne "gamemode" er ganske sjov i FPS'ere, men må siges at gøre slemt nas i real-life. I hvert fald får vi brugt vores skud og kan nu med en del flere skudsår end før rende ud af banen for sidste gang.

Stilling 12-0. Vi vinder. PWNED!

Til sidste slutter vi lige af med dagens bedste hit som blev lavet på Tom;):

http://img406.imageshack.us/img406/1396/dsc00543rs4.jpg

(Hvis noge kan forklare hvordan jeg får det ind som billede så send lige en PB for det system her på siden virker bare ikke for mig:S
02-05-2007 - 23:08

Paintball:)

Fredag har vi fået aftalt en paintballdyst mod 2.års eleverne fra vores skole. Sidste gang fik de en ordentlig gang klø, men jeg var desværre ikke med:(

Så nu satser jeg på at kunne komme med ud og få nogle frags:)

I hvert fald skulle det helst gå bedre end sidste gang, hvor jeg formåede at blive skudt tre gange indenfor 1 sekund i halsen, få en kugle i baghovedet på 1½ meters afstand, samt at blive næsten faced af en fra mit eget hold tre gange i træk:S

Alt i alt var det en mere eller mindre elendig indsats jeg kom med sidste gang, men om ikke andet kan jeg vel bruges som skjold:/

Men ellers har jeg ikke andet at sige end at de 2.års nok burde overveje det en enkelt gang mere... Folkene fra min klasse lugter sq blod:)

Kamprapport følger;)
Følg Xboxlife her