Kegle's blog
30-04-2007 - 23:32

Det evige og altid gentagene problem:S

Ja så ville jeg alligevel have min egen blog... Tænkte man ligeså godt kunne lægge ud med en af de ting i livet der virkelig går mig på og høre om folk har nogle gode råd:)

Nu sidder jeg her nemlig igen... Og laver lektier... Er netop gået igang med en 30-60 siders bygningsrapport om design af et mindre træhus... I forbindelse med eksamen på HTX endda, så det skal ligefrem tages seriøst:(

Problemet ligger i at jeg kan begynde nu og nævne ting jeg hellere vil lave i en lind strøm indtil jul... Endnu værre er det at jeg kan se min xbox stå så pænt henne ved fjernsynet...

Og så var det jeg tænkte: Hvad gør I andre i disse situationer?? (Og her tænker jeg ikke på råd som : Tag dig sammen! bliv voksen! og des lige... Nej jeg tænkte mere i retning af en koordineret handlingsplan... Gerne med grafer:P)

Jeg har overvejet at fjerne boxen en dags tid... men det virker alligevel drastisk nok... Problemet er dog at man jo liiige kan tage tyve minutters pause:) Men hvordan stopper man så ved tyve minutter istedet for at blive ved et par timer som jeg normalt gør?

Ja det lyder umiddelbart som endnu en gymnasieelev der tuder, og bevares, det er det måske også nok... Men jeg kunne alligevel forestille mig der var andre der godt kunne bruge en mulighed for at tude ud omkring dette i netop disse tider:)

Endnu værre bliver det den 16 maj, men det tager vi til den tid;)

Men ja... Op på hesten igen... Nærmer mig fire sider... Det er jo næsten 10 %!!
Følg Xboxlife her