Kegle's blog
18-07-2007 - 04:39

NanoCamp 2007

Jeg har ikke lavet et indlæg i sygeligt lang tid. Ganske enkelt på grund af eksamener og generel stress:)

Dog sidder jeg nu her på en herlig nattevagt uden noget at give mig til, og tænkte jeg ville skrive lidt om hvad jeg bruger den her uge på.

Jeg er Arrangementsansvarlig for NanoCamp '07 på DTU i Kongens Lyngby. Til dem der ikke ved hvad NanoCamp er, vil jeg lige hurtigt ridse op.

Det er en sommer"skole" for gymnasieelever fra hele landet, og enkelte fra resten af skandinavien, hvor man kan få lov at prøve kræfter med nanoteknologien i diverse forskningsinstitutter i Ålborg, Århus og i år København.

Deltagerne skal ugen igennem have en række foredrag, som dog er overstået nu, og se nogle virksomheder. I dag så vi for eksempel Haldor Topsøe, hvilket var utrolig spændende, men resten af ugen står den på forskning og øvelser hele dagen. I år blandt andet en øvelse med et STM-mikroskop samt CarbonNanoTubes.

Selv sidder jeg altså netop nu på en nattevagt, da vi skal have mindst én vågen i tilfælde af brand i bygningen:S spørg mig ikke hvorfor, men så får man da muligheden for at stene nogle film:)

Jeg selv var deltager på campen i 2005 hvor vi også legede med diverse lasere og fiberoptikkabler. Siden har jeg været med til at arrangere campen hver sommer.

Jeg undskylder for det måske lidt rodede indlæg, men jeg skulle jo lige lave et eller andet så jeg ikke faldte i søvn;) Der kommer sikkert en update mere. Svarer også gerne på spørgsmål:)

Ellers vil jeg da lige hurtigt ønske folk en god sommer;) Kan se solen stå op netop nu, så kan da håbe på lidt godt vejr:)
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her