Kegle's blog
10-12-2008 - 14:31

DSB ROCKS!

Ja... Så har jeg lige fået mit Wildcard efter det var blevet væk på ferie... Jeg bad om at få et nyt da jeg kom hjem fra ferie medio oktober... Det er så lige ankommet idag, med et brev dateret den 8. december... You go DSB! I er satme hurtige!!!

Det var bare lige det jeg ville sige... No wonder IC4 er forsinket...
25-06-2008 - 07:28

Eksamen:O

Om 1½ time er det så 2. semesters projekteksamen... Jeg føler mig ikke klar og kommer heller ikke til det:S Nederen... Har dog aldrig hørt om nogen der er dumpet lige den her eksamen så er ikke så nervøs for at ryge ud:) Det bliver bare skidt alligevel:D

Anyway... Må hellere gøre mig klar til at blive jordet:)
04-04-2008 - 09:02

Til gymnasiefolk!

Vi har netop på Nanoteknologisk Studie i Aalborg modtaget folderen "Nanopartikler, miljø og sundhed" udgivet i år af det økologiske råd.

Det er ment som et undervisningsmateriale til brug i gymnasiet, som en introduktion til nanoteknologien. Ideen er at unge gymnasiefolk skal have en indsigt i nanopartikler og hvad nanoteknolgien vil betyde for vores miljø.

Vi er på studiet chokeret over hvor subjektivt en folder det er! Jeg citerer fra folderen: "Dette hæfte har fokus på at vise usikkerheden omkring nanomaterialers effekter på miljø og sundhed. Vægten er derfor lagt på at beskrive forsøg, der viser visse effekter. Vi er klar over, at der findes en række forsøg, der ikke viser disse effekter, men disse har vi valgt ikke at fokusere på."

Kort fortalt, har de valgt at frasortere hvert eneste forsøg der ikke umiddelbart viser en fare for miljøet. Folderen er altså skrevet for at skræmme folk! Vi vil bede alle gymnasieelever der måtte få folderen som et led i undervisningen at stille sig yderst kritisk overfor alt der måtte stå i den. Til dels.

Vi vil ikke komme ind på de faktuelle fejl i folderen, men vil blot sige at vi på de første tre uger af vores studie skrev en rapport væsentlig mere korrekt og omfattende. Har de brugt mere end tre uger på denne folder er vi imponerede over hvor lidt de har lært! (Som et eksempel kan vi sige at de fremstiller en graphit-atomstruktur, som værende en "nanooverflade". Hvilket også er rigtig nok, men kigger du på en appelsin vil du også se en nanooverflade. Farligt!)

Vi mener det er skræmmende at en folder der er så subjektiv, og fejlagtig på mange punkter, kan indgå som et led i undervisningen af unge omkring ny teknologi.

Til alle gymnasieelever der måtte få folderen: Lad være med at tro på alt der står i folderen, og lad være med at tage noget som helst som værende absolut fakta!
15-02-2008 - 17:43

Nyt gamertag - Ny spillelyst:)

For ikke mange dage siden valgte jeg at oprette et nyt gamertag damit gamle ikke umiddelbart kunne bruges... Det gamle er nu blevet brugbart igen, men jeg er egentlig blevet mere og meretilhænger af det andet... Ikke fordi navnet er bedre (synes egentlig at det er lidt skidt:S), men ganske enkelt fordi det føles helt som en ny start:)

Jeg har fået mod på at klare en masse spil igen, og ser mere eller mindre frem til at stifte bekendtskab medalle mine spil på ny:) Det er egentlig ganske fornøjeligt:)

Jeg skal jo gerne have mine achievements igen så det er lidt sjovereat spille gamle spil end det ellers ville have været... Det er egentlig ret mærkeligt, men føler virkelig at jeg har mere lyst til at spille nu end jeg har haft længe!

Jeg ved ikke hvor længe det varer ved, men indtil videre er jeg super glad for det, for jeg føler jeg får meget mere ud af boxen:)

Så good newz:P

12-02-2008 - 09:17

Annulering af medlemsskab - Gennemført??

Ja som jeg skrev i min blog igår, så havde jeg nogen problemer med at få opsagt mit abonnement igår, så jeg kunne få smidt et nyt kort ind...

Idag modtager jeg så en mail fra microsoft der siger at mit medlemsskab er blevet anulleret:S Jeg mangler at komme hjem og se om det nu pludseligt bliver muligt for mig at logge på Live igen, men i hvert fald følesdet lidt som en sejr:)

Jeg ved ikke om det er din skyld Hr. Skou, men jeg har på fornemmelsen at du fortjener en lille tak;)

I hvert fald lader det til at det hjælper at brokke sig, og ikke betale de yderst mærkelige gebyrer de mener man fortjener;)

Men i hvert fald en god start på dagen:)
Følg Xboxlife her