Kattolil's blog
03-05-2008 - 02:45

Den amerikanske drøm.

Der går end ikke en hel time før jeg har familiseret mig med de "nye" taster, som der nu følger med, med nye spil. Romans idiotiske grin giver mig et skævt smil på læben idet han minder mig om en af mine knap så intelligente venner.

Er han ikke fuld? var min første tanke. Min anden blev snart afbrudt da jeg kørte frontalt ind i en af de modkørene. Her gik det for første gang op for mig at jeg ville elske dette univers.. Igen.. Igen.

Min anden tanke idet jeg fløj ud af ruden er ikke egnet for børn, men jeg tror i kan forestille jer det. Ikke mindre en to sekunder senere, hamrer jeg direkte ind i endu en modkørene, hvorefter ruden smadres, personen stiger ud og råber diverse ord i min retning, imens jeg langsomt rejser mig op på benene igen.

Jeg går tilbage til bilen som jeg får besked på, og lægger mærke til den kollosale bule jeg har foresaget.


Den næste dag går jeg rundt og hygger mig, går ind i en baggade for at tage en smutvej, og hvad ser jeg?

Det næsten legendariske aluminium-bat!

Mine glade tanker blev i det sekundt skumle, morbidte tanker, og lidt senere skulle det blive til virkelighed. Jeg går hen til den nærmeste let-påklædte dame midt om natten, og tilbyder hende at møde min ven, Hr.Bat. Hun er så glad for ham, at jeg beslutter mig for en mere frontal gestus.

Mit bat kommer i kontakt med hendes kæbe, og hun falder sammen.
Jeg kunne ikke lade være med at komme med en dum kommentar, lidt i stil med
"Hun faldt for mig" med en yderst øst-europæisk accent.

to sekunder senere, hører jeg sirener, og beslutter mig at gøre som en mandel og smutte. Så sker det bare, at jeg løber ned af den vej som en patrulje vogn har taget.
De kommer hen til mig, som kun har et sølle bat. Jeg rejser armene. De rykker nærmere, jeg lægger mig næsten på knæ. De tror rigtigt sejren er hjemme, men denne her fisk har mere at byde på, tænkte jeg, idet jeg nærmest panisk trykkede A.

Jeg spurtede af sted imens de begyndte at skyde efter mig.
En forladt motorcykel? Jatak!

Efter et stykke tid med politiet i hælene, og et punkteret bagdæk, besluttede jeg mig for en ende på denne her biljagt. Jeg hoppede af motorcyklen i høj hastighed, i den tro jeg bare ville ramme asfalten, lave en kolbøtte, og så ellers op og stå. Gik det sådan? Nææ nej, jeg hoppede af, ramte asfalten, nærmest hoppede op igen, stadig i fuld hastighed.

Et stykke derfra, stod der nogle mennesker ved et bus-stoppested der formentlig havde en familie de skulle hjem til, men det nærmest idylliske sted blev snart torpederet af underskrevnes forvredne krop, i det jeg ramlede direkte ind i folkemængden, og derefter ind i bus-stoppestedet med et sygeligt knæk.


Et par dage senere kom jeg ud fra hospitalet vel vidende at det her spil, denne her verden, ville kun blive bedre fra nu af.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her