Kalle's blog
07-12-2011 - 22:52

Musikken er tilbage !

Efter en del overvejelser har jeg besluttet at jeg vil genoptage min musik eftersom det er MEGET lang tid siden og fordi mit ophold på Rødding Højskole, hvor jeg lærte at producere musik i studie programmet Logic, er ved at være til vejs ende. 

Har os tænkt på bloggen da min musiske bredde er blevet noget større. Dem jeg går sammen med hører House og Dupsteb hvilke er to genre jeg aldrig har hørt, men er blevet meget positivt overrasket over.

som i kan se i mine forrige blogs så har rock, metal og alle de mange undergenre de har fyldt mest på anlægget.

vil igen skrive anmeldelser af musik såvel gamle plader som spritnye, og igen skrive hva jeg pt. har på Ipodden. Så i vil nok se 4 til 5 anmeldelser inden jul.  

Der vil os være om mit ophold på skolen, som jeg har været virkelig glad. Hvis andre kender programmet Logic må i meget skrive. Er ikke ekspert da, men der er kommet et par sang nummer ud af og senere er blevet lagt ud på Soundcloud. Vil slutte af med at skrive hvad jeg hører lige nu. også synes jeg det er på sin plads at anbefale D.A.D nye plade ! lækker lyd er det eneste jeg kan sige og slet ikk som de to sidste flopper.
Noget af det jeg hører nu er ikke nødvendigsvis nyt. Lige på falderebet bliver den første anmeldelse enten Korns nye udspil med Skrillrex eller D.A.D nye plade. Skrillrex (fantastisk producer, alt hvad han piller er guld)
Avicii
Metallica (ikke deres nye plade)
Attila
Skindred
Owl City
Mutiny Within
Art of Dying
Chelsea Grin
Ed Sheeran
Fair to Midland
Hundred Reasons
In This Moment. 
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her