Kalle's blog
12-01-2010 - 03:24

Saosin - In Search of Solid Ground.

Jeg lagde først mærke til det amerikanske rock band Saosin da jeg "faldt" over det inde på amazon.com. faktisk kendte jeg dem overhovedet ikke. Det eneste der fik mig til at købe deres 1 studie album var fordi køberne inde på amazon også havde haft kig på 30 Seconds to Mars. så jeg tænkte what the heck! Hvis det var i samme dur som 30StM kunne det næppe være slemt musik. det blev smidt på Poden og må indrømme det tog et par gennemlytninger af albummet før min interrese begyndte at melde sig. Men da den først gjorde tog det hurtig fart:) nok om det, fordi det skal nemlig handle om deres 2 andet studie album som blev kastet på gaden sidste år D. 8 september.
Mine forventninger var jo - ikke helt overraskende - en del høje (i kender det nok selv at ens forventninger til noget aldrig kan leve op til det der nu må komme.)
Jeg skulle dog ikke frygte længe for efter andet gennemlytning var jeg igen solgt til stanglakrids. Saosin har en unkik blanding af  Hardcore hurtige lyd og emo IMO. Det er nemlig det som gør bandet til det de er i dag! første sang Keep me a Secret ligger hårdt ud og vise hvilken form resten af albummet tager. Der skal gives Props til trommeslageren Alex Rodriguez! Hans lynhurtige hænder og fede beats gør at han holder standarden hele vejen igennem. Hvis man lytter efter er der ALDRIG et stille øjeblik fra hans lydside. Han vil hele tiden udfodrer ham selv til ekstreme af hvad man kan gøre med et trommesæt. Sangen Why can't you see viser hvordan bandet virker som helhed. De spiller sgu sammen!!!
den sang har en utrolig energi og man ikke lade være med synge med. sangen Is it real viser derimod forsanger Cove Reber fantatiske stemme. han kan komme rigtig højt op uden at det lyder forvrænget eller plat. han holder tonen. Kan man danse til Hardcore rock musik? svaret må være ja fordi sangen What were we Made For viser netop det. jeg kan gudhjælpemig ikke lade være med lige at vrikke engang med hoften eller lave nogen enkelte af mine groovy moves:)
Puha det var meget ros hva? ja kritik er svær finde! det skulle lige være at Saosin har talent og plads til at eksperimentere med deres musik. så gør det ! De kan ikke flytte bjerge men de kan sagtens flytte til et bedre sted musikalsk!

Saosin nye album In Search of Solid Ground får 8/10 herfra. hvis man kan lide 30 Seconds to Mars, Fireflight, Three Days grace er det her et band man ikke bør snyde sig selv for!

Kalle :)

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her