Kalle's blog
11-01-2010 - 03:09

Min smag i musik.

Jeg er en stor musik elsker. specifikt inde for rock, punk og metal genren. det kan være ALT. Der er SÅ mange undergenre indenfor rock genren at det kan være svært at følge med:)
Kender en del bands efterhånden da mit arbejde tillader mig at hører musik på min Ipod, så at skrive alle de gode navne op vil være spild:)
Startede først at hører rock musik i teenager alderen. nok mest for at irritere min forældre og være lidt anderledes end alt det der britney spears "se vi har det så godt musik" Det har så hængt lige siden og nu kan jeg overhovedet ikke for mig selv til at putte noget pop musik på Poden. De bands som fangede mig dengang var Blink 182, Green day, Bad Religion, Dyreforsøg (for dem som ikke kender det kan jeg fortælle det er det bedste dansk metal jeg nogensinde har hørt IMO) Slipknot, limp bizkit 3 three doors Down og nickelback. der var flere bands men jeg tror i kan gætte jer til hvilken vej jeg går her. i de sidste to år har jeg været inde på Amazon.com. det er rigtig smart derinde fordi hvis jeg skriver f.eks. Breaking Benjamin kan man se andre bands som muligivis er i den sammre genre eller som andre køber også har været og kigge på. problemet er lidt at nu er det begyndt at tynde lidt ud i hvad angår nyt musik. har simpelthen svært ved at finde nyt musik at hører. dog har jeg hørt godt om et band der hedder Haste the Day så må finde vejen til Itunes hører det ud:) hvis der er nogen xboxlifer som kan anbefale noget (helst nyt) og det er uanset genre undtagen pop vil i gøre mig til en glad mand. det var alt herfra!

I den her kategori vil jeg skrive andmeldelser af bands og skrive en opdatering af hvad jeg har på Poden i øjeblikket.

Lige nu hører jeg:
Saosin (nyt album fra dem, de er super fede)
Safetysuit
30 seconds to mars (deres nye album er GUD)
After Midnight project
Anberlin
Rammstein
Lo-Pro
Austrian Deatch Machine
As i lay Dying'
Coheed and Cambria
Evans blue
Flyleaf
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her