Jonstrup's blog
13-01-2007 - 15:03

Tysk stil til på tirsdag :(

Var lykkelig over at jeg var færdig med terminsprøverne, men jeg havde helt svedt ud, at jeg har en tysk stil for til på tirsdag. Jeg har siddet hele dagen, men kan virkelig ikke finde på noget. 

Hvis der er nogen, som har et godt emne til mig, så kom med det :) . 

12-01-2007 - 21:34

Terminsprøver afsluttet

Ahh, i dag blev den sidste terminsprøve så afsluttet. Det var en 120 min. lang historie prøve, man måtte ikke tage sin bærbare med, så fik total skrive krampe.

Nå men ellers har jeg haft to andre terminsprøver i løbet af ugen. Den første prøve var mandag i denne uge. En dansk stil på 3,5 time, super start på ugen. Jeg tog min bærbare med, så jeg slap for det med kladde. Det kunne gå bedre, jeg fik skrevet to sider med skriftstørrelse 12. Længden er dog ikke alt, en sætning jeg har prøvet at tvinge ind i mit hoved hele ugen for at få den mindste tro på en god karakter. Karakteren blev 9/9, det vil sige 9 for selve stilen og 9 for orden. En udmærket karakter, dog kunne jeg godt have gjort det bedre, det er jeg sikker på.

Tirsdag stod i matematikkens tegn, der var to prøver, en færdigheds prøve og en anden jeg har glemt navnet på. Var totalt stresset, da min far og jeg kørte bag en bus hele vejen til skolen uden overhalingsmuligheder. Jeg kom for sent, og fik en lang tale om, at hvis det var til en rigtig prøve, var jeg blevet smidt ud osv. 

Den første af prøverne var en færdigheds prøve, vi havde en time til den. Kunne ikke rigtig samle tankerne i starten, jeg havde gået alle de lette igennem, og nu var min hjerne varmet op, hvis man kan kalde det, det :) . Prøven gik udmærket, havde dog ikke overskud til at gå den igennem. Det har jeg fortrudt, da jeg har lavet en del sjuske fejl. Jeg fik 9, men hvis jeg nu bare havde gået den igennem, kunne jeg sagtens have fået den banket op på et 10 tal.

Den anden matematik prøve har jeg ikke fået tilbage, men regner da med en 9er igen :).  

01-01-2007 - 23:17

Lidt om mig

Jeg sad og kedede mig lidt, så jeg tænkte, at jeg lige kunne skrive lidt i bloggen.

Jeg hedder Christian, og kommer fra en lille by, der hedder Hune ( 1 km fra Blokhus, 1 km fra Fårup Sommerland og 30 km nord - vest fra Aalborg, så burte det være på plads ;) ). Jeg blev født på Aalborg Sygehus den 21/12 1990, så jeg må jo være 16 år :) .

Min første konsol var en Nintendo 64. Dengang spillede jeg primært spil som:Super Mario 64, Super smash Brothers og Mario Cart 64.

Der efter tog jeg springet over til rivalerne, Sony og fik en Play Station 2. Der var aldrig noget der helt fængede mig, jeg købte en masse spil, men har aldrig gennemført et eneste.

Og til slut fik jeg så en Xbox 360 i fødselsdags gave her den 21. i år. Indtil nu har jeg næsten kun spillet test drive Unlimited, men det er også et uhyrer sjovt spil, som virkelig har fanget mig.

Computeren har altid interesseret mig, lige siden min far fik den første windows 95 maskine, har jeg været utrolig facineret af alle de muligheder, der er i den. I starten var det mig, som sad på fars skød og lærte. Der gik dog ikke lang tid, før at det var mig derskulle lære ham, han sad dog ikke på mit skød men bare i en stol ved siden af :) .

Af pc spil har jeg spillet en masse forskelligt, der er dog to spil, der skiller sig ud af mængden. Det er Counter-strike og Championship Manager 01/02.

Counter-Strike var det første spil jeg fik, til min dengang nye og kraftige computer. Jeg har sidet klistret til skærmen og skudt den ene terorrist efter den anden helt alene, da der ikke var nogen af vennerne der interesserede sig for skyde spil. De fik dog hurtigt øjnene op, og til sidst sad vi alle, og gamede det til vores egne private laner.

Championsship Manager 01/02 er helt klart det fedeste af alle de manager spil, jeg har prøvet indtil videre. Det er helt klart det spil jeg har brugt flest timer på, jeg kunne snildt side 10 timer i weekenderne. I starten kunne jeg ikke lade vær med at snyde, jeg gemte altid lige før en kamp, og hvis jeg så ikke vandt genstartede jeg spillet :) . Efter nogen 100 timers spil, blev jeg dog for god til det, og begyndte med at spille i de mindre klubber i England og Italiens laveste rækker.

Tjaa, det var så lidt om mig, og min spil karriere om man så må sige :) .

Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her