Jonstrup's blog
12-01-2007 - 21:34

Terminsprøver afsluttet

Ahh, i dag blev den sidste terminsprøve så afsluttet. Det var en 120 min. lang historie prøve, man måtte ikke tage sin bærbare med, så fik total skrive krampe.

Nå men ellers har jeg haft to andre terminsprøver i løbet af ugen. Den første prøve var mandag i denne uge. En dansk stil på 3,5 time, super start på ugen. Jeg tog min bærbare med, så jeg slap for det med kladde. Det kunne gå bedre, jeg fik skrevet to sider med skriftstørrelse 12. Længden er dog ikke alt, en sætning jeg har prøvet at tvinge ind i mit hoved hele ugen for at få den mindste tro på en god karakter. Karakteren blev 9/9, det vil sige 9 for selve stilen og 9 for orden. En udmærket karakter, dog kunne jeg godt have gjort det bedre, det er jeg sikker på.

Tirsdag stod i matematikkens tegn, der var to prøver, en færdigheds prøve og en anden jeg har glemt navnet på. Var totalt stresset, da min far og jeg kørte bag en bus hele vejen til skolen uden overhalingsmuligheder. Jeg kom for sent, og fik en lang tale om, at hvis det var til en rigtig prøve, var jeg blevet smidt ud osv. 

Den første af prøverne var en færdigheds prøve, vi havde en time til den. Kunne ikke rigtig samle tankerne i starten, jeg havde gået alle de lette igennem, og nu var min hjerne varmet op, hvis man kan kalde det, det :) . Prøven gik udmærket, havde dog ikke overskud til at gå den igennem. Det har jeg fortrudt, da jeg har lavet en del sjuske fejl. Jeg fik 9, men hvis jeg nu bare havde gået den igennem, kunne jeg sagtens have fået den banket op på et 10 tal.

Den anden matematik prøve har jeg ikke fået tilbage, men regner da med en 9er igen :).  

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her