Jonstrup's blog
01-01-2007 - 23:17

Lidt om mig

Jeg sad og kedede mig lidt, så jeg tænkte, at jeg lige kunne skrive lidt i bloggen.

Jeg hedder Christian, og kommer fra en lille by, der hedder Hune ( 1 km fra Blokhus, 1 km fra Fårup Sommerland og 30 km nord - vest fra Aalborg, så burte det være på plads ;) ). Jeg blev født på Aalborg Sygehus den 21/12 1990, så jeg må jo være 16 år :) .

Min første konsol var en Nintendo 64. Dengang spillede jeg primært spil som:Super Mario 64, Super smash Brothers og Mario Cart 64.

Der efter tog jeg springet over til rivalerne, Sony og fik en Play Station 2. Der var aldrig noget der helt fængede mig, jeg købte en masse spil, men har aldrig gennemført et eneste.

Og til slut fik jeg så en Xbox 360 i fødselsdags gave her den 21. i år. Indtil nu har jeg næsten kun spillet test drive Unlimited, men det er også et uhyrer sjovt spil, som virkelig har fanget mig.

Computeren har altid interesseret mig, lige siden min far fik den første windows 95 maskine, har jeg været utrolig facineret af alle de muligheder, der er i den. I starten var det mig, som sad på fars skød og lærte. Der gik dog ikke lang tid, før at det var mig derskulle lære ham, han sad dog ikke på mit skød men bare i en stol ved siden af :) .

Af pc spil har jeg spillet en masse forskelligt, der er dog to spil, der skiller sig ud af mængden. Det er Counter-strike og Championship Manager 01/02.

Counter-Strike var det første spil jeg fik, til min dengang nye og kraftige computer. Jeg har sidet klistret til skærmen og skudt den ene terorrist efter den anden helt alene, da der ikke var nogen af vennerne der interesserede sig for skyde spil. De fik dog hurtigt øjnene op, og til sidst sad vi alle, og gamede det til vores egne private laner.

Championsship Manager 01/02 er helt klart det fedeste af alle de manager spil, jeg har prøvet indtil videre. Det er helt klart det spil jeg har brugt flest timer på, jeg kunne snildt side 10 timer i weekenderne. I starten kunne jeg ikke lade vær med at snyde, jeg gemte altid lige før en kamp, og hvis jeg så ikke vandt genstartede jeg spillet :) . Efter nogen 100 timers spil, blev jeg dog for god til det, og begyndte med at spille i de mindre klubber i England og Italiens laveste rækker.

Tjaa, det var så lidt om mig, og min spil karriere om man så må sige :) .

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her