jonesmiller's blog
13-04-2007 - 20:02

Tyrkisk Star Wars

Kongen af sorte film du ikke vidste eksisterede. Har du nogensinde spekuleret på hvordan en sammenblanding af Star Wars, Indiana Jones, Flash Gordon, Karate Kid og American Kickboxer vil se ud på anarkistisk tyrkisk? Her har du svaret, og har du bare en smule tid tilovers, så lad dig ikke skræmme af den lange intro. Denne film er det hele værd, hvis du er til cheasy trashfilm, og hvis du altid har ønsket at se tie-fighters (som er de gode i denne film) sparke r*v på X-wing fighters. Denne trashfilm har fået så meget status, at der snart er en 2´er på vej...Enjoy

The Man Who Saved The World: http://video.google.com/videoplay?docid=-7069307816427160377&hl=en

PS. Jeg skal måske lige advare imod et par enkelte stærke scener.

02-04-2007 - 21:31

Gamertag hyldest og Goddamn jeg gider ikke spille mere...

Jeg ved ikke hvorfor, men jeg har fuldstændig mistet lysten til at spille. Før i tiden var jeg på næsten fireogtyve syv. Nu er det gået pænt meget ned ad bakke. Jeg kan bare ikke helt finde ud af, om det er en god eller en dårlig ting. Jeg havde lige en lille COD2 revival sammen med gutterne og gutinden. Ja I ved hvem I er:

- Gunslingen: Psykopaten med en sniper, som jeg tror ville owne mr. Jub Jub i COD2, hvis det endelig skulle komme an på en prøve (watch out Jub). Ej mr. Gun er seriøst en farlig farlig FARLIG satan med en sniper med eller uden tilbehør.

- Ripley´s Pledge: Ja hvad skal jeg sige? Næste gang vi mødes online, så skal jeg KRAFT*DD*RM*AM* trykke hjelmen så langt ind i bæret på dig, at du ikke kan gøre andet end at stå og savle med din MP44. Du vil lige akkurat være i stand til fremstamme ordene "owned by Jones", hvis nogen skulle spørge he he. Du skal ikke tro du kan gemme dig på din altan punk ;)

- Ranzz: Evigglad kvindemenneske der sætter humøret højt, og som altid er god for en flabet østrogenkommentar.

- White Jackel aka Den hvide sjakal: Griner dude med et glimt i controlleren.

- Lamo1960: Fed fyr

- Zappa DK: Fed fyr

- Giant Hamster/Rot Endahl/Hedegaard: Gamertag trioen, som jeg har haft talløse grinere sammen med. De tre ustyrlige drengerøve, som konstant falder hinanden i ryggen, som jeg også stillede op sammen med i Nordic Xbox League, hvor det blev til en flot 2. plads. Seriøst nogle fede dudes (Raider du skal ikke læse husky).

- Brillesvin og Hlars: De mest bindegale jyder, som jeg nogensinde har spillet med, og som jeg nok har fået de største grineanfald over. Sidder i en lade og spiller splitscreen i det mørke jylland. Ringer til mig kl. lort om natten for at skåle i en brandert. Goddamn I to motherf*ckers har jeg haft det virkelig sjovt med. Thumbs up fra CPH!!!

- DJ Raider: Der er helt sin egen. DJ er virkelig en fin fyr, som rummer på langt mere end førstegangsindtrykket. Han går rundt med en lille mediedrøm i maven, og jeg kan kun ønske held og lykke :)

Jeg synes virkelig det er fedt at møde så mange forskellige mennesker, men samtidig synes jeg også at Xboxen er en gemen tyv. Den stjæler meget af den tid, som jeg kunne have brugt på noget langt mere fornuftigt. Den har ihvertfald været en smule i vejen for mine ambitioner. Derudover har jeg alle de gode minder at hænge mig fast i. Jeg siger ikke, at jeg ikke kommer til at spille igen, men jeg tror ihvertfald jeg holder en pause og/eller spiller mere med måde. Jeg håber ikke jeg har glemt at nævne nogen, men jeg har ihvertfald haft det cool med alle på min friends list.

J to da Jones

PS. Jeg er træt af whinende pedanter online som offline. Mit liv er for kort! Et lille råd...FÅ JER ET LIV :@
Følg Xboxlife her