JimmyDK's blog
30-01-2007 - 22:39

Jeg vil også være fan...




Ja, så kom øjeblikket... om det er godt eller skidt, det kan jeg ikke helt finde ud af. Men når ens venner og kollegaer sidder oppe det meste af natten hver weekend, så må det være pga mere end de 5-5 cheerleaders der render rundt og hopper i sammenlagt 5 minutter.

Jeg har siden jeg var 12 år dedikeret en stor del af mit liv til Aston Villa i den engelske premier league. Jeg har været derovre 4 gange, heraf 2 gange sidste sæson, og sidste gang i oktober. Jeg følger dem i tykt og tyndt, og lykken var gjort da de ved sæsonstart endelig kom af med deres formand. En amerikaner købte dem, og det har startet en ny era i klubben som altid har haft en stor plads i mit hjerte.

Nå, men anyway... der er et par af mine venner som går ekstremt meget op i NFL, og fik forleden set min første kamp. Chicago Bears mod... hmmm.. der kan I se? Jeg kan ikke huske ting jeg ikke går op i. Men en anden kammerat og jeg har så besluttet at fra næste sæson så skal vi sq ha' et hold. Vi skal sidde og følge vores hold når de spiller, og så få det sociale på plads med et par pilsnere osv.

Derfor har jeg så netop købt Madden NFL.. har først fået det idag, så det har ikke været i maskinen endnu. Kan ikke engang reglerne, så det må lige vente til weekenden. Det eneste jeg er i tvivl om til næste sæson er... HVEM SKAL VI HOLDE MED? Lige pt er vi ude i noget Seahawks, men har ikke så meget forstand på det. Gider ikke holde med et eller andet mainstream/pop hold, men et som alligevel kan nå langt :-) Har I nogle forslag, måske lidt gode argumenter.

Heeeeelt fan bliver jeg nok aldrig.. der er ikke engang plads til en dansk klub i mit liv, selvom jeg dog vælger FCK HVIS jeg skal holde med et hold, ser alligevel frem til en ny NFL sæson.

Man vælger ikke selv klubben... det er klubben der vælger dig!

//JIMMY
25-01-2007 - 20:41

HD eller Blu-Ray




Tjaah.. det er egentlig ikke fordi der er sket det heeeelt vilde på det sidste. Tiden går med det den hele tiden har gjort, og fritidsinteresserne fylder stadigvæk en del i ens liv. Det er ikke noget man får så mange gamerpoints for, men det er nu ganske hyggeligt alligevel.
Omkring "dagens" emne, så er der sikkert mange delte meninger omkring det ene og det andet. Jeg lagde et indlæg om at prisen på den nye PS3 var lidt pebberet, og det endte - som sædvanlig - men en solid diskussion omkring hvor vidt Sony prøvede at trække et medie ned over hovedet på folk som man egentlig ikke rigtigt ved om blir til noget.
Jeg arbejder indenfor branchen (nordeuropas største producent af dvd/cd medier/produktion) og forhørte mig idag hvad vores planer er omkring HD vs Blu-ray, og vi har stort set sat på til at kunne producere blu-ray. Vi mangler nogle større harddiske, da man skal have 1,5 terrabyte fri plads når man arbejder med HD-DVD'erne. Intet tyder pt på at vi indenfor nærmeste fremtid kommer til at arbejde specielt meget på blu-ray. Der har været en masse efterspørglser på HD-DVD mediet, og i og med at pornobranchen har valgt HD-DVD mediet som fælles "standard" så gir jeg altså ikke Blu-ray super mange chancer for at overleve. Så med mindre der kommer et helt 3 medie så ser det ud til at HD-DVD løber af med sejren. Jeg kunne så benytte lejligheden til at sige at SOny så trækker en afspiller ned over hovedet på folk... og det vil jeg så gøre.... jeg vil fortsætte diskussionen og sige at den måde MS handler på er langt mere forsvarlig. De giver folk et valg. Vil man have en afspiller eller ej. Nogle sidder måske med alm fjernsyn stadigvæk. Hvorfor skal de give knasten for at få blu-ray når de ikke kan bruge det til noget som helst? Jeg mener personligt at Sony har skudt sig selv i foden... nej... begge fødder ved at satse SÅ meget på Blu-ray som de har gjort. Allerede navnet vil få den almene homo sapien til at tænke.. "Blu-ray", det er da ikke det samme som HD'en... vel?"

Nå, men vil ikke skrive så meget idag... :-) Har læst et par indlæg om at nogle blogs er lidt for lange, og med masser af stavefejl, så idag har jeg gjort det lidt kort, forhåbentlig uden for mange fejl.

Ha en go aften!

JIMMY
22-01-2007 - 23:47

Windows Vista, first impressions




Well, så kom der endelig en lille smule tid... (vi skal jo spille GoW om lidt, men fortsætter denne blog bagefter)

Har nu siddet med Windows Vista Ultimate, final version i en uges tid, og det har sq været lidt af en uge, lige på det punkt, og hvor faen skal man starte henne.

Installationen i forhold til tidligere Windows versioner er lidt anderledes fra den "dos" menuinstallation vi kender. Der er kælet lidt mere for det, og det er vist noget med at den lægger meget af installationen i rammene. Selve installationen tager ikke så forfærdelig lang tid, men en lille halv time synes jeg da det tog.

Vista fandt stort set alt mit hardware. Måtte dog ind og finde drivere til mit Creative Audigy 2 lydkort. Hmmm!!! Nå, men fik det i hvert fald ti at fungere fint.

LOOOOOOOOOOOOORT!!!! Var lige blevet færdig efter en ½ times skrivning, og så er der en billedefunktion der gør at den opdaterer siden så hele lortet blev slettet! Skal prøve at skrive så meget af det jeg kan huske.. ØV!, det var ellers blevet godt. Nå, men jeg sætter noget Nik og Jay på, så kommer jeg forhåbentlig hurtigere igennem det så jeg ikke skal lytte så længe.

Inden jeg starter min gennemgang vil jeg lige beskrive mit grej (som vist kun lige overholder kravene)

System:
Medion 2,66 ghz
GeForce FX5900XT
1GB RAM

Ydelse og opbygning:
Nu er min com som sagt ikke den allervildeste, men alligevel synes jeg at den klarer VISTA med AERO ganske fint. Har ikke haft problemer med lag eller andet. Nogle programmer synes jeg endda starter hurtigere end min gamle XP, så det er fint nok. Jeg har dog slået den der sidebar fra. Hader ting der skal køre i baggrunden som man ikke har brug for. Men den er sikkert nyttig for nogle. Ønsker man nyhederne fra xboxlife.dk så kan man jo bruge RSS funktionen. Sjovt, men ikke noget jeg vil bruge min com's begrænsede kræfter på.
Så hastighed osv synes jeg ikke er noget problem i forhold til XP'en.
Opbygningen er dog lidt sjovere. Der kan man godt mærke at man har siddet med XP i 6 år eller hvor meget det er. Der er MANGE forskellige features at udforske. Og jeg mener mange. Man kunne godt sidde og ønske sig et lillekort over hvor de forskellige ting er, men man vænner sig vel langsomt til det. Bla har man fået et netværk- og delingscenter. Smaaaart.. her kan man styre en masse ting. En masse sikkerhed omkring netværket (VISTA er SPÆKKET med sikkerhedsfunktioner, og tvivler på at nogen nogensinde var sluppet væk fra Alcatraz hvis de havde brugt VISTA på øen). Nå men tilbage til delingscentret. Mediaplayer er en integreret del af hele delingen i VISTA. Man skal her aktivere hvilke mapper osv man gerne vil have feks mediacenteret til at overvåge. Og det fungerer også fint.



En anden fed ting er ikonerne. Dem er der gjort lidt mere ud af og det giver et meget fedt indtryk. Eller også trængte man bare til at se på noget andet.
Som I kan se nederst til venstre så er der hele tiden ting som relaterer til den "menu" man er i. Smaaart, men det gør også at forvirringen nogle gange er totalt og man gerne vil finde hjeeem!
En anden ting er startmenuen. Den er også lidt spøjs, men man kan - hvis man har lyst - vælge den gamle klassiske visning.



Man skal lige vænne sig lidt til den der rulle-sjover, men det fungerer sq fint nok.
En lilleøjebæ synes jeg er den cirkel i startmenuen er skåret over. Men det er nok bare mit grafiker øje der er irriteret over det.

Drift:
Har haft lidt problemer med at den crasher under opstart hvor jeg bare får sort skærm. Har ikke heeelt kunne lokalisere problemet, men der har ikke været noget de seneste dage, og det skal jeg ikke klage over. Det var pænt belastende konstant at skulle genstarte, slukke osv osv.
Men ellers har jeg ikke oplevet problemer :-)

Kompatibilitet:
Well, troede egentlig at mit Logitech Quickcam pro 4000 ville virke med VISTA, men nej. På logitechs hjemmeside står der at mit cam ikke er kompatibelt med VISTA. Om der kommer drivere ved jeg ikke. Men jeg satser og håber på det. Med mindre LT og MS har en eller anden lusket aftale :-)
Et andet problem som jeg kæmpede med i 2 dage var mediacenter hvor jeg skulle bruge xboxen som extender. DAMN det drillede big time! De ville ikke rigtigt snakke sammen når jeg var inde i selve media center. Så crashede den så snart det var startet op, og skrev at forbindelsen var "terminated" og at der var "LAUNCHED UI... et eller andet" Jeg googlede og googlede, og fandt mange som havde samme problem, men ingen havde en løsning. Ved hjælp af 2 dages intensiv søgning fandt jeg dog frem til problemet, Ved hjælp af Vistas event log kunne jeg se at der kom fejl omkring min Wacom tablet driver, som jeg ellers lige havde installeret og som skulle fungere med VISTA. Vista understøtter disse digitzere, og den fuckede åbenbart mit mediacenter helt op. Det var lidt spøjst. Fungerede fint når jeg bare kørte det lokalt. Men problemet blev løst og nu fungerer alt helt genialt. Media center og 360'eren er et suverænt makkerpar, og jeg kan kun anbefale det. Bruger et Haupauge 150MCE tvtunerkort, som dækker mine behov.

Konklussion:
Jeg er i bund og grund glad for VISTA. Der er uden tvivl nogle børnesygdomme som de nok skal få rettet op på, men at alt er så integreret som det er, er virkelig fedt.
Ja, der har været en smule problemer, men det er der ved alt nyt, og jeg kan kun anbefale folk som tænker over at investere... GØR DET!... enten nu, eller når SP1 er kommet. Det må være op til den enkelte. Men sørg for at køre den der advisor, så I er sikre på at I kan køre det. Min kan køre det, men ville ikke smide det i en com med meget lavere specs, og slet ikke med mindre RAM i hvert fald.

Håber I kunne bruge noget af ovenstående til noget. Hvis I har spørgsmål så er I velkomne til at skrive :-)

Ved godt der sikkert er en del som har kørt med BETAEN, men til dem der ikke har prøvet det så håber jeg ikke I har spildt tiden helt.

Ha' en god aften

//J
11-01-2007 - 21:05

Helt ærligt... Jeg havde jo tilladelse!




Well.. MÅTTE bare lige fejre min 4 dag på Bloggen med min allerførste parkeringsbøde på 9 år. Fantastisk. Det fede var at vi har en tilladelse til der hvor jeg arbejder. Der var bare ikke plads på parkeringen imorges da jeg kom, så parkerede ude på vejen, da jeg var blevet oplyst om, at det var muligt hvis der ikke vare plads....

Det var da også muligt. Fandt en fin plads... Men burde så kun ha holdt der i 2 timer. HRMF! Det eneste fede ved det var sq da jeg kunne lave et indlæg på en ellers kedelig dag. Men får Windows Vista i weekenden, så har jeg lidt fornuftigt at skrive om :-)

Ha en god aften boys... and girls

//JIMMY
10-01-2007 - 22:51

PGR3, ROUTER, DATEN......




Well, så skal vi til det igen :-)
Det er jo ikke fordi der er sket såååå voldsomt meget siden sidst, og er først nu ved at hente de 2 nye baner til GoW, men får sikkert først tid til det på søndag, da der er nogle sociale bånd i det virkelige liv som får lidt kvalitetstid fredag og lørdag.

Nå, men lad mig starte fra en ende af. Tirsdag blev dagen hvor min router kom. GREAT! Et vilddyr af en Zyxel 2602R, som skulle redde mig fra at få STRICT NAT hver gang jeg kørte en test på xboxen. Jeg fik sat den til, og det startede supergodt med at alt mit internet forsvandt. Suuuper, så døde min telefon, og så var det jeg måtte ty til det forfærdelige. Den medfølgende cd. Det er så nedværdigende når man skal have fat i sådan nogle ting. Der er F***** ikke nogle der skal forklare mig hvordan jeg skal sætte mit bredbånd i. Det svarer lidt til at ens kæreste/kone hjælper med at skifte hjul eller olie på bilen... Ja, i det hele taget bare hvis man skal have hjælp af sine ægtefælle til noget der ligger udenfor hendes arbejdsområder, hvilket vil sige køkken seng ooooog... hmm...

Nå, men jeg fik sat skiven i og efter et par forsøg må jeg jo indrømme at det nok var det der skulle til. Så det kom op og køre, jeg løb ind i stuen. Ja det er sq ikke fordi min lejlighed er vildt stor, men jeg er hurtigt oppe i fart. Tændte for xboxen, hen på network osv for igen at finde ud af at min NAT var STRICT.

Skidt og kanel tænkte jeg, så jeg slog uPnP til, og åbnede de 2 porte. 88 og 3074 (fedt at jeg kunne det i hovedet... well... det er jo også kun 2 tal Jimmy). Løb ind igen - yeps, er i god form - tændte, og badabing!!!!!! NAT var OPEN!!! Mere skulle der ikke til.

Nå, men alle disse NAT problemer var jo opstået fordi jeg ikke kunne køre PGR med gutterne herinde. Så jeg skyndte mig jo at sige "NU ER JEG KLAAR", fik en invite, og så vågnede jeg sq brat op.
Jeg var vidne til at se en detroniseret ex dobbelt Danmarksmester fra 95-96 i fjernstyrede biler blive kvast, trampet på, sluge røg på stribe, og havne et godt stykke udenfor tidsgrænsen i de 2 første løb. I det sidste løb jeg var med i var THEMADMAN1 flink (eller var jeg bare blevet klasser bedre) så han lå og sloges lidt med mig om sidstepladsen... Det skal lige nævnes at jeg har kørt 3 aftener, og ikke havde prøvet de 3 baner vi kørte på før.
Nå, men jeg skal nok vende frygteligt tilbage.....

Og så var der jo den date der.... hvorn gik det så. Ja snakker sq sikkert i en forsamling hvor folks sexliv minder mest af alt om en vandrutchebane uden vand. Der sker sq ikke det helt vilde. Mange af jer sidder sikkert og venter på noget interaktivt sexgames hvor en lille kinesisk pige smider tøjet efter en gang sten saks papir, men drenge.. Spørgsmålet er om dette afsnit overhovedet er fedt for jer at læse? :-)
Nå, men den semidate der  den gik sq okey. Det var stille og roligt. Det var lige 2 øl og en aflevering, og så var det ligesom det. Hyggeligt, men tvivler på man nogensinde kan finde den rette ved at blive sat op på den måde. Det er nu også sjovest at rende rundt som en løve efter tapirer inde i byen.... eller er det. Uanset hvad, så er det sq ikke noget jeg har travlt med, og til jer der ikke har prøvet at gå på sådan en date, så skulle I ta og gøre det. Det er skide skægt og hyggeligt, og man blir en oplevelse rigere :-)

Det var vist alt for i aften....

Sov godt, en ny dag truer imorgen. Tror jeg vender tilbage med tømmermænd efter en ond lørdag med fodboldturnering og pilsnere.

//JIMMY

PS: Glemte egentlig at sige at det er en fornøjelse at komme ind i en gears lobby hvor man får at vide at min blog er god og anderledes læsning. Det er jeg glad for, og det gør også at man har lysten til at fortsætte.
08-01-2007 - 22:15

Endnu en dag, endnu noget at tale om...




Yeps så gik endnu en dag. Mange nyheder på mange fronter, og disse skal selvfølgelig blogges.
Først kan jeg starte med at lufte min bitterhed over Aston Villas nederlag igår. Magen til hjemmedommer skal man sq lede længe efter!!!!

Well, for at starte med det kedelige først (for dem der ikke synes det første afsnit var kedeligt), så havde jeg regnet med at modtage min nye router fra Cybercity idga, så vi kunne få kørt noget PGR3 uden at jeg skulle ha connectionproblemer. Den er ikke kommet, så den kommer nok imorgen. Der er jeg ikke hjemme, så hvis jeg er heldig rammer den min postkasse på onsdag... æws.
Meeeen, det bliver rart at komme af med STRICT NAT! Skriver herinde når det er løst, så andre kan få lidt gavn af det.

Nå, som de fleste af jer sikkert har læst så svirrer rygterne om en opdatering af 360'eren. Dette til stor forundring for nogle, som føler sig snydt, krænket, uretfærdigt behandlet, taget i røven osv osv osv. Men helt ærligt? Hvorfor? Jeg har godt nok skrevet det i tråden, men at der kommer en ny version skal I da kun være glade for. I er ikke sene til at brokke jer over jeres lokomotiv, jetjager, støvsuger og hvad I ellers har af navne til kræet. Men det er jo ikke dens skyld! Er det vores egen forventhed som gør at nogle skal føle sig uretfærdigt behandlet? Ja den larmer, og fred være med det. Jeg har ingen problemer med at min fryser osv, da den står "frit" i lokalet, og jeg kan sq godt leve med den larm. HDMI ud? Jow tak, men hvor mange af jer herinde vil kunne se forskel på jeres 720P fjernsyn. Ja det er da fedt nok, men der er ting her i livet som er nice to have, og så er der nogle ting der er must have. En version 2 af xboxen må gå ind under sidstnævnte. I hvert fald i mit univers, og jeg vil da gerne vide hvorfor I føler jer snydt? MS har nu lavet det I har brokket jer over.... Det er jo ikke fordi den bliver "bedre" som sådan. Den får bare lidt tweaks, men er det nødvendigt?

Nå, det var den ene ting :-) Hold da op der kan komme meget med idag...

Nye baner til GoW.... YEEEAH!!! Det var sq noget vi kunne bruge. Nu kan vi bruge endnu mere tid væk fra vores nærmeste, få mindre søvn, og blive kaldt nørd endnu flere gange... suk... jeg er ikke en nørd, og det er begrænset hvor meget tid jeg trods alt kaster efter xboxen, men det er altså en fed nyhed :-) Udover det får vi sq også en patch. SUPER lækkert!!! Vi glæder os alle til torsdag.

En helt 3 som hurtigt kan komme i konflikt med en masse af ovenstående er at jeg er kastet ud i noget som man må kalde en semi-blind date. Ikke at jeg har dårligt syn eller noget, men det er sq nok det mest impulsive jeg længe har oplevet. At ens kollegaer i løbet af en halv time ordner sådan noget for en. Det er sq verdensklasse. Hehe. Men nu må vi se hvordan det løber an. Man skal sq aldrig forvente for meget, så bliver man heller ikke skuffet. Dog er det visse ting man skal huske, og det er at lade sit fanatiske fodboldengagement ligge derhjemme, og evt smide et lille tæppe over xboxen... TÆNK HVIS HUN NU HELLERE VILLE SPILLE VIVA PINATA!!!

Tjah, det var vel egentlig nok det... synes jeg for skrevet en pokkers masse.... er der overhovedet nogle der gider læse alt det :-/

Vi snes!
Jimmy
07-01-2007 - 12:13

Mine Første Live-oplevelser med XBOX360


Mine første live-oplevelser

Yeps, så kom tiden til at jeg skulle prøve det her.. Og hvorfor så det?
For det første er det jo blevet fantastisk populært, og for det andet er det en rigtig god måde at give ting videre på, og gøre andre klogere på ens erfaringer, oplevelser, glæder, sorger m.m. Så jeg skal prøve at gøre det så godt jeg nu kan.

Har aldrig rigtigt spillet på live før, aldrig rigtigt været med i et community som det her. Ja, jeg kan dårligt nok huske hvordan jeg fandt frem til dette fantastiske site. Nå, men anyway, så havde jeg den gamle xbox i ca 2 år inden den nye udkom, og fik aldrig rigtigt prøvet LIVE. Jeg købte så sidste år den nye 360, og havde et gammelt LIVE abb. liggende som jeg havde vundet i en FORZA Motorsport konkurrence ved et DTC løb på Jyllandsringen. Et race hvor jeg kørte mod Jan Magnussen... Han kørte mig af i første sving, og kunne ikke nå at hente det hele, så tabte med 6 sekunder :-(

Men jeg fik aktiveret det her LIVE, og det var jo fint nok.. Men der manglede et eller andet..Aaaah.. folk på ens venneliste!!
Det var lige efter GOW var udkommet at XBL.dk besluttede sig for at holde deres GoW turnering. Og hvilken en! Det var monster sjovt, selvom jeg må indrømme at man i starten føler sig noget klovnet. Men det lader folk sig ikke gå på af, og vi havde det sq hyggeligt. (tror endnu ikke jeg har spillet en kamp til 5 som varede 40 minutter, ligesom den første af vores kampe gjorde).

Herefter fik jeg blod på tanden, og vi begyndte at arrangere vores egne GoW-runder om aftenen. Det har været en superfed tid, og man lærer en hel del at kende. Om det er nørdet.... Jo, det er det vel lidt, men nu er det ikke kun xbox og computerchips der bliver snakket om når vi spiller. Så istedet for at hænge foran computeren eller se tv de aftener hvor man ikke laver noget, så synes jeg det er hyggeligt at bruge tiden med nogle af gutterne fra XBL.dk.

Om det tager overhånd... hmm... tror det ikke. Man skal altid huske at der er et liv ved siden af ens konsol, og at det ikke er alt. Har haft venner som har droppet at komme til "venne-arrangementer" pga de skulle på raid i WOW, og når man når dertil, så må man lige sætte sig ned og tænke sig om. Den ene har sq endda fundet en kæreste over WOW. Og som vi snakkede om i GoW mens vi spillede, så ER det ikke værd at interessere sig for denne slags, FØR der findes en dating funktion via LIVEVISION. (Tror forresten der bliver kamp om de få tøser der er derude)

Men indlægget her var vel bare ment som en varm anbefaling til dem som ikke har spillet så meget LIVE før, eller som ikke rigtigt tør være med fordi de ikke er gode nok... Bare JOIN!!!! Vi har det hyggeligt, og man lærer ikke noget hvis man ikke kaster sig ud i det.

Puuuha... det blev da også til en del tekst :-)

God søndag!
//JIMMY
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her