JimmyDK's blog
25-01-2007 - 20:41

HD eller Blu-Ray
Tjaah.. det er egentlig ikke fordi der er sket det heeeelt vilde på det sidste. Tiden går med det den hele tiden har gjort, og fritidsinteresserne fylder stadigvæk en del i ens liv. Det er ikke noget man får så mange gamerpoints for, men det er nu ganske hyggeligt alligevel.
Omkring "dagens" emne, så er der sikkert mange delte meninger omkring det ene og det andet. Jeg lagde et indlæg om at prisen på den nye PS3 var lidt pebberet, og det endte - som sædvanlig - men en solid diskussion omkring hvor vidt Sony prøvede at trække et medie ned over hovedet på folk som man egentlig ikke rigtigt ved om blir til noget.
Jeg arbejder indenfor branchen (nordeuropas største producent af dvd/cd medier/produktion) og forhørte mig idag hvad vores planer er omkring HD vs Blu-ray, og vi har stort set sat på til at kunne producere blu-ray. Vi mangler nogle større harddiske, da man skal have 1,5 terrabyte fri plads når man arbejder med HD-DVD'erne. Intet tyder pt på at vi indenfor nærmeste fremtid kommer til at arbejde specielt meget på blu-ray. Der har været en masse efterspørglser på HD-DVD mediet, og i og med at pornobranchen har valgt HD-DVD mediet som fælles "standard" så gir jeg altså ikke Blu-ray super mange chancer for at overleve. Så med mindre der kommer et helt 3 medie så ser det ud til at HD-DVD løber af med sejren. Jeg kunne så benytte lejligheden til at sige at SOny så trækker en afspiller ned over hovedet på folk... og det vil jeg så gøre.... jeg vil fortsætte diskussionen og sige at den måde MS handler på er langt mere forsvarlig. De giver folk et valg. Vil man have en afspiller eller ej. Nogle sidder måske med alm fjernsyn stadigvæk. Hvorfor skal de give knasten for at få blu-ray når de ikke kan bruge det til noget som helst? Jeg mener personligt at Sony har skudt sig selv i foden... nej... begge fødder ved at satse SÅ meget på Blu-ray som de har gjort. Allerede navnet vil få den almene homo sapien til at tænke.. "Blu-ray", det er da ikke det samme som HD'en... vel?"

Nå, men vil ikke skrive så meget idag... :-) Har læst et par indlæg om at nogle blogs er lidt for lange, og med masser af stavefejl, så idag har jeg gjort det lidt kort, forhåbentlig uden for mange fejl.

Ha en go aften!

JIMMY
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her