JimmyDK's blog
10-01-2007 - 22:51

PGR3, ROUTER, DATEN......
Well, så skal vi til det igen :-)
Det er jo ikke fordi der er sket såååå voldsomt meget siden sidst, og er først nu ved at hente de 2 nye baner til GoW, men får sikkert først tid til det på søndag, da der er nogle sociale bånd i det virkelige liv som får lidt kvalitetstid fredag og lørdag.

Nå, men lad mig starte fra en ende af. Tirsdag blev dagen hvor min router kom. GREAT! Et vilddyr af en Zyxel 2602R, som skulle redde mig fra at få STRICT NAT hver gang jeg kørte en test på xboxen. Jeg fik sat den til, og det startede supergodt med at alt mit internet forsvandt. Suuuper, så døde min telefon, og så var det jeg måtte ty til det forfærdelige. Den medfølgende cd. Det er så nedværdigende når man skal have fat i sådan nogle ting. Der er F***** ikke nogle der skal forklare mig hvordan jeg skal sætte mit bredbånd i. Det svarer lidt til at ens kæreste/kone hjælper med at skifte hjul eller olie på bilen... Ja, i det hele taget bare hvis man skal have hjælp af sine ægtefælle til noget der ligger udenfor hendes arbejdsområder, hvilket vil sige køkken seng ooooog... hmm...

Nå, men jeg fik sat skiven i og efter et par forsøg må jeg jo indrømme at det nok var det der skulle til. Så det kom op og køre, jeg løb ind i stuen. Ja det er sq ikke fordi min lejlighed er vildt stor, men jeg er hurtigt oppe i fart. Tændte for xboxen, hen på network osv for igen at finde ud af at min NAT var STRICT.

Skidt og kanel tænkte jeg, så jeg slog uPnP til, og åbnede de 2 porte. 88 og 3074 (fedt at jeg kunne det i hovedet... well... det er jo også kun 2 tal Jimmy). Løb ind igen - yeps, er i god form - tændte, og badabing!!!!!! NAT var OPEN!!! Mere skulle der ikke til.

Nå, men alle disse NAT problemer var jo opstået fordi jeg ikke kunne køre PGR med gutterne herinde. Så jeg skyndte mig jo at sige "NU ER JEG KLAAR", fik en invite, og så vågnede jeg sq brat op.
Jeg var vidne til at se en detroniseret ex dobbelt Danmarksmester fra 95-96 i fjernstyrede biler blive kvast, trampet på, sluge røg på stribe, og havne et godt stykke udenfor tidsgrænsen i de 2 første løb. I det sidste løb jeg var med i var THEMADMAN1 flink (eller var jeg bare blevet klasser bedre) så han lå og sloges lidt med mig om sidstepladsen... Det skal lige nævnes at jeg har kørt 3 aftener, og ikke havde prøvet de 3 baner vi kørte på før.
Nå, men jeg skal nok vende frygteligt tilbage.....

Og så var der jo den date der.... hvorn gik det så. Ja snakker sq sikkert i en forsamling hvor folks sexliv minder mest af alt om en vandrutchebane uden vand. Der sker sq ikke det helt vilde. Mange af jer sidder sikkert og venter på noget interaktivt sexgames hvor en lille kinesisk pige smider tøjet efter en gang sten saks papir, men drenge.. Spørgsmålet er om dette afsnit overhovedet er fedt for jer at læse? :-)
Nå, men den semidate der  den gik sq okey. Det var stille og roligt. Det var lige 2 øl og en aflevering, og så var det ligesom det. Hyggeligt, men tvivler på man nogensinde kan finde den rette ved at blive sat op på den måde. Det er nu også sjovest at rende rundt som en løve efter tapirer inde i byen.... eller er det. Uanset hvad, så er det sq ikke noget jeg har travlt med, og til jer der ikke har prøvet at gå på sådan en date, så skulle I ta og gøre det. Det er skide skægt og hyggeligt, og man blir en oplevelse rigere :-)

Det var vist alt for i aften....

Sov godt, en ny dag truer imorgen. Tror jeg vender tilbage med tømmermænd efter en ond lørdag med fodboldturnering og pilsnere.

//JIMMY

PS: Glemte egentlig at sige at det er en fornøjelse at komme ind i en gears lobby hvor man får at vide at min blog er god og anderledes læsning. Det er jeg glad for, og det gør også at man har lysten til at fortsætte.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her