JimmyDK's blog
08-01-2007 - 22:15

Endnu en dag, endnu noget at tale om...
Yeps så gik endnu en dag. Mange nyheder på mange fronter, og disse skal selvfølgelig blogges.
Først kan jeg starte med at lufte min bitterhed over Aston Villas nederlag igår. Magen til hjemmedommer skal man sq lede længe efter!!!!

Well, for at starte med det kedelige først (for dem der ikke synes det første afsnit var kedeligt), så havde jeg regnet med at modtage min nye router fra Cybercity idga, så vi kunne få kørt noget PGR3 uden at jeg skulle ha connectionproblemer. Den er ikke kommet, så den kommer nok imorgen. Der er jeg ikke hjemme, så hvis jeg er heldig rammer den min postkasse på onsdag... æws.
Meeeen, det bliver rart at komme af med STRICT NAT! Skriver herinde når det er løst, så andre kan få lidt gavn af det.

Nå, som de fleste af jer sikkert har læst så svirrer rygterne om en opdatering af 360'eren. Dette til stor forundring for nogle, som føler sig snydt, krænket, uretfærdigt behandlet, taget i røven osv osv osv. Men helt ærligt? Hvorfor? Jeg har godt nok skrevet det i tråden, men at der kommer en ny version skal I da kun være glade for. I er ikke sene til at brokke jer over jeres lokomotiv, jetjager, støvsuger og hvad I ellers har af navne til kræet. Men det er jo ikke dens skyld! Er det vores egen forventhed som gør at nogle skal føle sig uretfærdigt behandlet? Ja den larmer, og fred være med det. Jeg har ingen problemer med at min fryser osv, da den står "frit" i lokalet, og jeg kan sq godt leve med den larm. HDMI ud? Jow tak, men hvor mange af jer herinde vil kunne se forskel på jeres 720P fjernsyn. Ja det er da fedt nok, men der er ting her i livet som er nice to have, og så er der nogle ting der er must have. En version 2 af xboxen må gå ind under sidstnævnte. I hvert fald i mit univers, og jeg vil da gerne vide hvorfor I føler jer snydt? MS har nu lavet det I har brokket jer over.... Det er jo ikke fordi den bliver "bedre" som sådan. Den får bare lidt tweaks, men er det nødvendigt?

Nå, det var den ene ting :-) Hold da op der kan komme meget med idag...

Nye baner til GoW.... YEEEAH!!! Det var sq noget vi kunne bruge. Nu kan vi bruge endnu mere tid væk fra vores nærmeste, få mindre søvn, og blive kaldt nørd endnu flere gange... suk... jeg er ikke en nørd, og det er begrænset hvor meget tid jeg trods alt kaster efter xboxen, men det er altså en fed nyhed :-) Udover det får vi sq også en patch. SUPER lækkert!!! Vi glæder os alle til torsdag.

En helt 3 som hurtigt kan komme i konflikt med en masse af ovenstående er at jeg er kastet ud i noget som man må kalde en semi-blind date. Ikke at jeg har dårligt syn eller noget, men det er sq nok det mest impulsive jeg længe har oplevet. At ens kollegaer i løbet af en halv time ordner sådan noget for en. Det er sq verdensklasse. Hehe. Men nu må vi se hvordan det løber an. Man skal sq aldrig forvente for meget, så bliver man heller ikke skuffet. Dog er det visse ting man skal huske, og det er at lade sit fanatiske fodboldengagement ligge derhjemme, og evt smide et lille tæppe over xboxen... TÆNK HVIS HUN NU HELLERE VILLE SPILLE VIVA PINATA!!!

Tjah, det var vel egentlig nok det... synes jeg for skrevet en pokkers masse.... er der overhovedet nogle der gider læse alt det :-/

Vi snes!
Jimmy
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her