JimmyDK's blog
30-01-2007 - 22:39

Jeg vil også være fan...
Ja, så kom øjeblikket... om det er godt eller skidt, det kan jeg ikke helt finde ud af. Men når ens venner og kollegaer sidder oppe det meste af natten hver weekend, så må det være pga mere end de 5-5 cheerleaders der render rundt og hopper i sammenlagt 5 minutter.

Jeg har siden jeg var 12 år dedikeret en stor del af mit liv til Aston Villa i den engelske premier league. Jeg har været derovre 4 gange, heraf 2 gange sidste sæson, og sidste gang i oktober. Jeg følger dem i tykt og tyndt, og lykken var gjort da de ved sæsonstart endelig kom af med deres formand. En amerikaner købte dem, og det har startet en ny era i klubben som altid har haft en stor plads i mit hjerte.

Nå, men anyway... der er et par af mine venner som går ekstremt meget op i NFL, og fik forleden set min første kamp. Chicago Bears mod... hmmm.. der kan I se? Jeg kan ikke huske ting jeg ikke går op i. Men en anden kammerat og jeg har så besluttet at fra næste sæson så skal vi sq ha' et hold. Vi skal sidde og følge vores hold når de spiller, og så få det sociale på plads med et par pilsnere osv.

Derfor har jeg så netop købt Madden NFL.. har først fået det idag, så det har ikke været i maskinen endnu. Kan ikke engang reglerne, så det må lige vente til weekenden. Det eneste jeg er i tvivl om til næste sæson er... HVEM SKAL VI HOLDE MED? Lige pt er vi ude i noget Seahawks, men har ikke så meget forstand på det. Gider ikke holde med et eller andet mainstream/pop hold, men et som alligevel kan nå langt :-) Har I nogle forslag, måske lidt gode argumenter.

Heeeeelt fan bliver jeg nok aldrig.. der er ikke engang plads til en dansk klub i mit liv, selvom jeg dog vælger FCK HVIS jeg skal holde med et hold, ser alligevel frem til en ny NFL sæson.

Man vælger ikke selv klubben... det er klubben der vælger dig!

//JIMMY
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her