Jenslyn87's blog
29-03-2008 - 17:45

Mine anmeldelser og indlæg

Omkring mine anmeldelser og indlæg: Form og stil

I egen - og forhåbentlig andres - interesse, opretter jeg nu en blog, med hvilken formålet primært bliver at forkynde spilrelateret information, der spænder fra anmeldelser af spil... til anmeldelser af andre spil... og konsol-hardware!

Spelling-nazi's kan godt holde sig for øjnene, for jeg gider ikke køre det her igennem Word først, og min begavelse strækker sig altså ikke videre, end der kan forekomme huller i den mentale retstavningsordbog.

Jeg gider ligeså ikke nødvendigvis opridse kendte spils historie, baggrundsinformation og perspektivering; mine anmeldelser sætter fokus på selve spilglæden og om det produkt, jeg har i hænderne har selvstændig og uafhængig værdi.

Med fare for at starte en borgerkrig i miniformat, så vil denne blog altså indeholde både spil til xbox og Sonys fornuftige alternativ. Vi gider ikke begrænse os ;).

Jeg håber, der er nogen, der vil kigge med. Jeg sidder just med et nyindkøbt Viking: Battle for Asgard klar i maskinen, og jeg forventer at have en anmeldelse klar inden for et par dage. Rygtet forlyder rundt omkring, at spillet har fået en urimelig behandling på nogle af de store amerikanske sites, og hvis det er noget, der kan få mine næver til at sitre af vild arrigskab, så må det være, når yanksene formaster sig til at kritisere vores kulturarv... fortolket af Sega... med drager...

Nå, men glæd jer!
Viking
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her