JAPJAP's blog
28-02-2008 - 16:48

Så blev min X360 OGSÅ sendt til reparation!

Ja, nu skal min box også repareres! Jeg må erklære, at Microsoft's service fungerede optimalt med hensyn til reparationsproceduren! Det gik hurtigt. Tirsdag: Tjekker mit serienummer samt garantistatus på min Xbox 360. Onsdag ringer jeg til MS Support, der verificerer dette, og de sender mig nogle oplysninger vedr. fragtfirmaet UPS. Samme dag ringer jeg til UPS, og vi aftaler, at boxen kan hentes forsvarligt pakket dagen efter. Og JA, UPS kom - no problemos. Afhenteren var sgu flink, han tjekkede hurtigt, skrev under og så er min Xbox 360 på vej til Forbundsrepublikken Tyskland!

Jeg håber, at det går lige så let, når den er færdig! Hey, hvor lang tid plejer reparation egentlig at tage? Har man krav på ny Xbox efter et bestemt antal dage?
28-02-2008 - 16:15

iPod shuffle

Ja, så modtog jeg i dag en iPod shuffle fra Apple Store. Hold kæft den er en lækker iPod. Egentlig havde jeg ikke forestillet mig, at den var så fed, men den er ultra kompakt, når man enten skal løbe, gå eller pendle... Desuden er den jo lækker i rød. Jeg købte iPod shuffle i Apple's (PRODUCT)RED, som I kan se på billedet nederst.. Når, men ville bare lige dele min erfaring med produktet, som er købt til sølle 350,- inkl. fragt.. Den er med 1GB, som er meget passende for et supplement til min iPod Video og iPhone..
Tja, der er vel ikke så meget mere at skrive, men jeg kan fortælle, at jeg er yderst tilfreds med Apple's afsendelsesprocedure. Jeg bestilte mandag kl. 12 - Modtog iPod shuffle onsdag..
Det var vist alt, jeg havde at dele.. Hav en god dag!

iPod shuffle
16-02-2008 - 17:32

Indkøb af Nyt TV - 32

Jeg kigger efter et nyt tv lige for tiden. Jeg har muligheder for at få lidt rabat hos Hitachi eller Sony. Jeg tænkte, at der eventuelt var nogle, som ville dele deres erfaringer med netop disse virksomheder. Jeg leder efter et 32" TV, og jeg foretrækker sort. Det skal kunne fungere med min PS3 og X360. Det må også meget gerne have acceptable, indbyggede højttalere.

Følgende har jeg kigget på:Hitachi 32
Hi-Fi Klubbens Beskrivelse / Hitachi 32"

Sony KDL-32D3000
Sony's Beskrivelse

Men I er velkomne til at komme med kommentarer, eller jeg håber, at I gider kommentere, hvilket TV jeg bør vælge.

Peace Out..
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her