Jakabov's blog
27-03-2007 - 23:04

I'll always love you!...

Nej det er ikke Whitney Houston-klassikeren jeg hentyder til, men det fantastiske forhold jeg har fået til Pro Evolution Soccer 5. :-)

Jeg fik Xbox 360'eren på releasen d. 2 december 2005 og må efterhånden erkende at jeg er afhængig af PES5. Spillet er fx. direkte skyld i at jeg har ufatteligt svært ved at fastholde interessen i andre spil, især til 360'eren. Derfor også de manglende gamerpoints. :-(

De største grunde er det er så nemt lige at tage et par kampe. En anden er at jeg aldrig bliver træt af at spille det (spiller kun på Live). Hver kamp er noget nyt og det er fedt at skal læse modstanderens taktik, og efterfølgende prøve at straffe dem når man har læst den. 

Jeg har rundet de 1000 kampe nu og var for ikke så lang tid siden oppe og snuse til top 500, men de sidste 4 mdr. har jeg arbejdet i Aalborg mens jeg bor i Århus, så stabiliteten har ikke lige været der. Nu hedder den vist omkring de 800. Men planen er når jeg flytter her på søndag at komme op i top 500 igen. Derefter må jeg se hvad det bliver til.

Jeg har gamet hele mit liv og de sidste par år har der ikke været så mange spil der har suget hele min opmærksomhed til sig, med undtagelse af Paper Mario: The Thousand Year Door, Gears of War, Animal Crossing, Resident Evil 4 (Gamecube-versionen) og et par stykker mere. 

Hvad med jer, har i noget spil i ikke kan slippe? Eller er min fascination af PES5 borderline psykopatisk? :-) 
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her