Jakabov's blog
13-08-2009 - 22:25

PES5 byttes til alt! Kig ind...

Inspireret af min handel nr. 100 herinde (med 100 positive, takker alle), vil jeg nu lave et lille eksperiment. :-)

Jeg har 15 stk. eksemplarer af Pro Evolution Soccer 5 til Xbox herhjemme (er 360-kompatibelt) som jeg gerne vil bytte. Jeg købte i sin tid nogle meget billige Live-kits til Xbox'en og her stammer de fra. Men jeg har ikke brug for mere end 2 stk. til mig selv og jeg kan heller ikke få det store ud af et salg fordi Pest DK's priser ikke harmonerer så godt længere.

Så forslaget lyder således, jeg sender spillet og i finder et eller andet sjovt derhjemme (ikke bras) som i vil bytte med. Det sender i så til mig og så bliver bloggen opdateret med billeder og lidt sjove anekdoter.

Det kan være alt muligt, kunne fx. være et fint billede som dette:Måske en fed bog med dvd som denne?Måske et godt stykke musik?Let the games begin, smid en pb med bytteforslag, så tager vi den derfra!

09-04-2009 - 15:51

God påske!

Vil lige dele denne med jer, fandt den på google igår og smed den rundt blandt kollegaerne. Vi var flade af grin og jeg syntes det er fantastisk når simple jokes som denne giver én ondt i maven. ;-)

God fornøjelse og god påske!

09-01-2009 - 20:45

Det perfekte stykke musik?

Kører den videre fra DailyOperator. Det perfekte stykke musik har i her:

http://uk.youtube.com/watch?v=vAMb22_B4IM&feature=related

Kun fra et 10 år gammelt album, så de var fremme i skoene dengang.

02-12-2008 - 22:18

Vi må mobilisere alle kræfter...

På at få solgt min Nissan Micra! :-)

Er kommet lidt i knibe nu. Kæresten og mig skal hente vores nye bil på søndag og efter at have fået synet bilen her for 14 dage siden havde jeg troet at den ville være nem at komme af med. Selvom der er december og finanskrise, leder folk altid efter billige biler. Men pt. ser det ud til at vi skal låne medmindre bilen mirakuløst bliver solgt.

Så min bøn til alle er, spørg alt og alle i kender der søger en billig bil om det kunne være interessant. :-)

Bilen er som sagt en Nissan Micra 1.0 LX fra 95, 5-dørs, har kørt 182.000 km, kører 15 på literen v/ blandet kørsel, er nysynet uden anmærkninger og holder syn frem til marts 2011. Mere info samt billede kan ses her:

http://www.dba.dk/asp/soegning/detail.asp?annonceid=57692711

Min sælg-nu-pris er 18.500 kr. og jeg giver gerne et godt spil i findeløn til én herfra, hvis de indirekte formidler et salg. Fx. Pure, Saints Row 2, Lost Odyssey eller noget andet nyere. Det skal vi nok finde ud af.

Vi takker! :-)

15-01-2008 - 19:15

My new sweetheart...

Jeg er gået lidt kold med min bedste ven Creative Zen Vision M 30GB, jeg mangler funktioner, lir m.m.

Derfor gik den vilde skattejagt efter en phat pmp (portable media player). Efter et par ugers søgning og læsning fandt jeg min kommende nye bedste ven, nemlig Cowon A3. For dem der ikke har hørt om Cowon er det et udbredt mærke i Asien og USA og en generel ting for Cowon er at de bliver skamrost for deres pmp'ere. A3-modellen er en 60GB version med 4" skærm (opløsning på 800*480). Det der dog fik mig til at spærre øjnene op er componentudgangen som de har smidt på, plug den til en fladskærm og se film i 1280*720 med 30 fps. Jaw dropping... 

Udover at den spiser alverdens video- samt lyd-formater så æder den også lidt forskellige billed-formater, samt dokumenter. Jeg har lige trykket buy-now på ebay idag. Pris 395$ + 40$ for fragt. Vild pris! Sidst men ikke mindst slutter jeg af med et billede af dyret, skal nok give et review når den ankommer.

Cowon A3

Følg Xboxlife her