JaaD's blog
28-04-2008 - 20:02

Blog update

Ja, jeg har ikke skrevet et blog indlæg i lang tid. Så nu vil jeg finde min elendige blog skriver frem og og fylde min blog lidt ud.
Gta IV.Ja jeg var så heldig of få Gta IV, nogle få timer før realease.Indtil videre er spillet rimelig underholdene, jeg har egentlig kun været rundt og haft det sjovt.Jeg har:slået en mand også blive jagtet af 4, haft en fancy hjelm på når jeg kører mootrcykel,Lavede en masse styrt, hoppet ud af bilen for meget, prøvet og lave barrels rolls.blevet jagtet af politiet.Samt en masse andre finurlige sager, så indtil videre er spillet noget for pengene.Men må se hvordan det bliver længere henne :)
Så er har jeg også fået bekræftet halsbetændelse, så skal ligge hjemme nok resten af ugen. Imens det bliver værre selv om jeg er på pencilin.Det er dog fedt nok for så kan jeg spille gta samt stene photoshop som bringer mig videre til det næste punkt.

Photoshop Top Secrets.Jeg bestilte i sidste uge Photoshop top secrets på realease. Og det ser ud til til at komme imorgen ifølge ups tror jeg det er.Så Hvis jeg modtager der inden for denne uge, vil jeg lave et lill preview på det og se om det virkeligt er pengene værd som mange påstår.

Det var egentlig det.
- Hold jer muntre!

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her