Ilhja's blog
12-07-2008 - 13:26

Savegames -.-'

Jeg kommentere Enyeez's blog lige før omkring det med achievement og stort set mente jeg at hvis folk gider at bruge deres tid på at spille alle sværhedsgraderne(som kæresten) så er det fint nok med mig. Så længe for ikke anklager en for at bruge savegames og sådan nogle ting. Det er lidt træls hvis folk flipper udover det når man nu ikke gør det.
Jeg sætter mig så til at spille lidt Lego star wars og så skriver en, som jeg spiller lidt arcade med engang i mellem, at hvis jeg betaler 800 pts ville han spg(fattet det så sprugte ham om det). Men jeg var nu meget sød og sagde da jeg fandt ud af hvad det var at jeg gider ikke at skulle betale for ikke at spille et spil og så var det det. Ved at kæresten ville have flippet lidt og helt fjerne ham fra venneliste men nu er han meget sjovt at spille med.

Men hvorfor tror folk at bare fordi man har en lidt halvhøj gamerscore så er man villig til at betale for at få achievements?
Fair nok at folk er villig til at betale for det men det er bare træls at folk har den indstilling at man gør det.
Kunne vel et eller andet sted være ligeglad, men det er bare lidt træls at folk bare tror at man "snyder" fordi man godt kan lide at spille og udforder sig selv/hinanden i at få 1000 i et spil.
Men det giver da pludselig mening hvorfor han har fuld i næsten alle sine spil^^ Og mig som var så dum og tro at det var fordi han virkelig gik op i at fuld ud.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her