Ilhja's blog
30-05-2008 - 13:14

De gode gamle dage

Tiden ændre sig desværre engang imellem, oftest for det bedre men for tiden bliver det måske for værre, spillemæssig set.

Jeg kan huske da jeg lærte min kæreste at kende og hvordan vi hele natten spillede ATITD(a tale in the desert) og skulle i skole eller på arbejde om dagen men valgte at ligge sig syg og spille videre. Det var livet denne gang, sidde og grave sammen med nogle amerikaner mens man selv var så træt at det eneste man kørte på var cola og chips og alt hvad de skrev var så sjovt selvom det egentlig ikke var det.
Så blev jeg gravid, og vi vidste begge to at vi ville få os en dejlig kommende gamer i den lille. Men det betød også at vi skulle til at vokse op, ikke noget med at spille ATITD og ikke gå på arbejde eller andet. Så vi stoppede og begyndt at spille mere xbox360 istedet.
Også selvom jeg fik bank i DOA(dead or alive) eller Rainbow six. Og kæresten tabte engang i mellem til mig bare for at der var god jord nok til at jeg gad og hente mere cola^^
Og da vidunderet så blev født og jeg var kommet hjem, skulle hun selvfølgelig også øde xboxen. Til at starte med blev det når jeg trængte til at slappe af, med den lille på maven og så spillede vi Bejeweled. Og især når de sprang i luften var den lille meget interesseret.
Vi spillede stadigvæk engang i mellem om natten når kæresten havde fri til det. Især condemned, og mig som er så bange for den slags, skreg jo de rigtige steder og vækkeden den lille, eller også gjorde lydene i spillet og så var der jo alle de gange hvor det var fordi hun var sulten.
Da hun så begyndte at sove igennem blev hun passede af bedsteforældre så de nyebagte forældre kunne have lidt kvalitetstid sammen med deres xbox360.
Da gamerbabyen så blev så stor at hun kunne gå selv lærte hun hvordan man skulle bruge en kontroller, og selvom hendes far ikke var så glad for at hun brugte hans dyrere kontroller var han stolt når hun kom og viste ham at hun havde regnet ud at man skulle trykke på A eller LT selvom hun ikke forstod hvad det gjorde eller om det havde noget at gøre med hvad der skete på tvet. Men hendes yndlingknap er nu den runde i midten, den blinker jo når man trykker længe nok.
Men vi spillede sammen, selv når kæresten spiller guitar hero, fordi så skal der jo danses og headbanes dertil. Og det sidste er jo altid lykken for sådan en lille en med ikke så meget hår.

Men nu starter en ny æra. Jeg skal læse, hvis jeg nogensinde for at vide om jeg er optaget eller ej, og for at vi skal komme igennem dette og samtidig have en lille pige og en xbox360 som gerne vil forkæles og skal passes og plejes har kæresten trådt i karakter og påtaget sig 2 jobs, et fuldtids og et deltids. Det betyder at der ikke bliver spillet så meget, for engang skyld. Men samtidig betyder det også at

JEG HAR XBOXEN<3<3<3
Den evige kamp om hvem der skal have lov til at spiller falder nu ud til min fordel^^

Og til alle jer som rent faktisk har fået jer læst igennem dette og forstået det vil jeg bare sige en ting: Få jer aldrig en gamerchix som mig^^
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her