IkkNico's blog
25-11-2013 - 18:28

... men hvordan vinder man med DS4 på holdet?

Dette er en halvvejs fortsættelse af mit seneste skriv herinde, omkring hvorfor PS4 er marginalt foran på point i kampen mod Xbox One, om hvem der får lov at stikke snablen i min tegnebog (udover fruen selvfølgelig).

Det helt STORE minus for PS4 er controlleren. Indrømmet jeg har endnu ikke haft fingrene i DS4, og selvom folk roser den på en række punkter, så kommer roserne stort set kun fra garvede Playstation-spillere.

Jeg har altid været meget begejstret for Microsofts controller til Xbox 360. Selvom den også har sine fejl omkring vertikal hastighed, travelling og analoge sticks, der slides op hurtigere end ungerne kan tømme slikskålen fredag aften, så ligger den så godt i hånden, at alle fejl tilgives. Hvilket bringer os til dagens overskrift; Hvordan kan PS4 vinde gunsten om min tegnebog med DS4 på holdet?

Det kan den muligvis slet ikke ... og når DS4 ikke selv kan, så må andre jo tage over.
Både Speedlink og PowerA har lavet controllere til PC og PS3, der har form og layout som Xbox 360 controlleren. En hurtig søgning på Amazon.co.uk gav flere hits, hvoraf især 3 skilte sig ud:

PowerA Air Flo Controller
> Speedlink Xeox Pro Analog Wireless Gamepad
> PowerA Fus1on Tournament Controller

De får alle 3 ganske pæne ord med på vejen i anmeldelser, og ser ud til at være fuldgode erstatninger for en Xbox 360 controller-ofil som undertegnet.

Det rejser så et nyt spørgsmål: vil Speedlink eller PowerA også lave controllere til Playstation 4 ... i bedste Xbox 360 eller Xbox One stil vel at mærke?
Hvis svaret er ja, og Playstation 4 ellers kan leve op til mine krav HER, så får sony en ny pony i folden.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her