IkkNico's blog
18-04-2014 - 13:30

Bang bang (gameplay video indlæg)

Så er min bang-bang pause slut. Efter 2 måneder med meget lidt spil (det blev til nogle dage  i selskab med DotP på PC), og et skift til Xbox One, var det på tide med nogle nye videoer fra den forfærdeligt gennemsnitlige spiller Kyllingefod

Lidt Titanfall og mit første spil Ghosts på XBO ... 

God Påske 
02-02-2014 - 15:18

Compulsive Reload Disorder (video-indlæg)

Lige fra mit første multiplayer kill i Doom, har jeg lidt af en farlig tilstand. farlig for ig selv vel at mærke. Compulsive Reload Disorder.

Jeg kan simpelthen ikke fyre 2 skud af, uden at trykke reload knappen. Det er ikke noget jeg tænker ober, det sker bare. Når det endelig lykkedes mig at få et par kills i træk uden at reloade, så er fordi jeg har sagt til mig selv: ikke reloade, ikke reloade, ikke reloade (lidt en omvendt Dory; Bare svømme).

Nu har jeg efterhånden indset, at det aldrig bliver bedre (og jeg klarer mig da OK trods alt), så med tungen dybt begravet i kunden, som man siger i England, lavede jeg en awareness video
... og så ellers videoer fra de sidste par uger.
Indtil Titanfall udkommer vil det nok stadig kun være Ghosts jeg får smidt op (selvom jeg ikke har rørt spillet i en uges tid efterhånden).


 
21-01-2014 - 19:21

Årets blogindlæg (^^,)

Overskiften passer slet ikke.

egentlig havde jeg skrevet et par linier om spil i de gode gamle dage, og hvordan vi ser tilbage på "de gode gamle" gennem et par rosafarvede nostalgi-polerede briller ... og hvordan enkelte spil alligevel lever op til forventningerne og udviser fantastisk langtidsholdbarhed, fx SWOS og Mappy.

Men så tænkte jeg fuckit, jeg trutter sgu' lige i mit eget horn (igen) og smider et par videoer op fra YouTube04-01-2014 - 16:55

Flying colorblind

Overskriften er et ordspil på det engelske udtryk; flying blind, som betyder at gøre noget uden forudgående instruktioner eller kendskab.

I dette tilfælde fordi jeg lige skulle prøve colorblind funktionen i Call of Duty Ghosts. Den var lige lyserød nok for mig, og farverne generede mere end de hjalp, så den funktion er nu slået fra igen.

 
26-12-2013 - 14:33

Skal det være godt?

I stedet for at spamme forummet med mine videoer, så vil jeg i stedet pine mine "kære" med-bloggere og læsere.

Jeg har fået en Elgato, og dermed begynder min march mod verdensherredømmet ... eller bare lidt mere end 10 views på YouTube og DailyMotion. Sidstenævnte kan klart anbefales. Det er lidt ligsom YT i gamle dage, altså uden Google+ integration, med god buffering og et nemt interface.

Videoerne er, og bliver, selvfølgelig de spil jeg hygger med. Nogle videoer bliver sjove, andre imponerende (håber jeg) med alle uden kommentatorspor fra mig. Selvom jeg kan lave en rimeligt ond Cockney accent, så tror jeg ærligt talt ikke, at besøgende klikker ind på gameplay videoer for, at høre en eller anden tilfældig spillers mening om tingenes tilstand.Der ligger lige nu en uges produktioner på både YT og DM. Mit brugernavn er Kylingefod (tak til Helses knægt for det navn)

http://www.youtube.com/user/kyllingefod

http://www.dailymotion.com/kyllingefod 

Likes og views modtages med kyshånd (jeg er ikke med i YTs Monetisation program, så sig lige til, hvis der er reklamer ved mine videoer.

Nå ja, titlen på dette indlæg er tyvstjålet fra Frederic Jannins tegneserie 'Os og de andre' ...
Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her