Hertzblut's blog
16-01-2010 - 22:57

srsly get a f**king life! 200.000 GSSå blev endnu en milesten nået.. igen blev man mindet om hvorfor fanden man sidder og råber af spil, kaster med controllere, forstuver fingre, hænder og lign. når man i arrigskab og frustrationer lader det hele gå ud over omgivelserne når et spil snyder i sidste øjeblik før målstregen, eller når det smider endnu en granat/morter i hovedet af dig, selv om du ved de burde være løbet tør for længe siden.

Denne *ding* lyd som jeg hører i søvne og som jeg hørte for første gang 2. december 2005, og en lyd der til stadighed kan få må til at bryde ud i et brøl!

Dette er bare en lille kort blog da jeg er alt for høj på det til at sidde og nusse med ord! Skal da tilbage og spille. Det bliver nok offline så det fine runde tal kan stå en dags tid endnu.

Langt de fleste vil ikke forstå den rus der er ved at 1000/1000 et spil som Burnout Revenge, men jeg ved der er andre der ude som også godt kan tage sig selv i at klappe sig selv på skulderen efter et "job well done" i en verden at tal der ikke kan bruges til nogen verdens ting andet end en ePenis og respekt fra andre ligesindede.

Der kommer nok et mere fornuftigt indlæg i løbet af i morgen. Lige nu er jeg bare glad for at det er kommet så vidt.

Følg Xboxlife her