Hertzblut's blog
20-05-2007 - 23:41

Bullet Witch - Er det virkelig så slemt?

Border Witch
(border lånt fra GameMakerMans blog)

Siden jeg først hørte om Bullet Witch og så de første par klip var jeg spændt og var sikker på det dette spil var alt jeg havde ventet på!
Forventningerne var store, men som anmeldelser rullede ind (også her på Xboxlife) ja så faldt det hele lidt.
Og det blev lige pludselig ikke en prioritet at skaffe det.

Men da jeg så Rotator havde forårs udsalg var tilbuddet simplethen for godt til at lade stå til.

Hvordan er det så. Efter en meget bumpy start, hvor man skulle lære at styre madammen, våben, spells og kamera. Begyndte det at tage form.

Historien kort: I året 2007 fik en arkæolog åbnet en gateway til helvede. Denne gateway har ødelagt verden som vi kender den og oversvømmet den med dæmoner af flere afskygninger.
Vi hopper på i år 2013. Menneskeheden er ved at uddø og Alicia (vores heltinde) vælger at slutte sig til kampen med at få kloden på ret køl.

Udstyret med forskellig spells og våben (kaldet Gun rods) begiver vi os på vej gennem de 6 baner spillet byder på.
Banerne er ok lange og kan sagtens tage en del timer på de højere sværhedsgrader.

Det første stykke tid jeg spillede tænkte jeg ved mig selv "åh min f***ing Gud!" Hvad har jeg gjort for at fortjene dette! Lad det være sagt jeg var ikke glad!
Jeg mødte de første par 'Walnut Heads'  (en menneskekrop men en kæmpe hjerne påmonteret som hoved).
Jo mere jeg spillede, jo flere kræfter jeg fik, jo flere Gun Rods jeg fik købt og jo længere historien skred frem. Ja jo mere morede jeg mig. Spillet har helt sikkert forbandede mange irritationsmomenter, men der er også meget godt at sige om spillet.

Lad os starte med nogen af de største fejl og mangler jeg ser ved Bullet Witch:
- Grafisk er spillet usædvanlig kedligt. Overflader er ufærdige og triste. Flere steder mangler de nærmest.
- Skuespillet! Skuespillerne er komplet uinspireret og replikker leveres på en så flad og kunstig måde at de grænser til det komiske, og ikke på den fede måde!
- AI'en. AI'en er på alle måde det der bringer mig allermest frustration, både dine allierede, de civile og fjenderne. De allierede og civile har en fantastisk tendens til at vade lige ind i dine skud, og gerne mens der er godt pres på! Fjenderne kan så og glo mens du skyder løs på den. De kan fanges bag en sten, trailer eller andet rundt om på banerne.
- Banerne i sig selv kunne også godt have været af bedre design. Første gang i gennem spillet kan det godt lade sig gøre at fare lidt vild.
- Nogen gange kan man dø på så latterlig en måde at man sidder og hyler og skriger! (sofaen har fået et par slag under turen gennem på CHAOS difficulty, ingen controller har lidt overlast endnu)


Men der er skam også masser af gode sider.
- Jeg synes konceptet bag Bullet Witch er super! Hele idéen, med Gun Rods, og spells og måden de anvendes sammen på, synes jeg er god.
- Historien, omend papirstynd virker også.
- Hele Bullet Witch idéen, altså flere historier med Alicia eller nogen af hendes veninder. For face it! Hekse og våben holdre, og sammen sætter man dem sammen så virker det!
- Achievements (det ville jo være underligt hvis jeg ikke kom ind på dem). Achievements i Bullet Witch er som mange andre rimeligt kedlige... der er en for hver bane man gennefører, en for hver sværhedsgrad og en for 15 timers spil. Det sjove er dog at når man går gennem spille på HELL sværhedsgraden, som er den absolut sværeste, ja så får man et sølle point...ÉT! :) Et sted virker det tåbeligt og et andet sted er det faktisk lidt sjovt. Det gør nok man vil se langt  flere personer med 999 end med 1000. Det havde helt sikkert været noget andet hvis HELL havde givet 300 point)
- DLC. Ataria og Cavia har forstået konceptet med DLC og især prisen på det. Man kan købe ekstra missioner og andet for 20 MSP pr. mission. Det er ikke mange penge! Der re også på nuværende tidspunkt 4 ekstra outfits til Alicia. Disse er gratis at hente og tro mig. De hjælper på at få en gennem spillet flere gange :o)
En smagsprøve på de nye outfits:
Alicia som mumie:


Alicia i sekretærens rolle:


Og alles favorit...

School grrrl!


Der findes også et White Witch outfit samt et som pixie, men sidstnævnte er ikke at finde på marketplace endnu.

Mange vil sige at Bullet Witch er et vagt forsøg på at kopiere Devil May Cry serien. Jeg mener stadig at Bullet Witch idéen har meget mere at byde på end det vi har set indtil videre.

Bullet Witch kunnet, med lidt mere tid i gryden, blevet en rigtig god titel istedet for at være middelmådig. 
Ingen tvivl om det er sub-par i forhold til dagens fuldpris titler, men finder man dette i en bargain bin engang så vil jeg da anbefale at nappe det med hjem.
Men med spil som Ridge Racer, Earth Defense Force og lign. ja så er Bullet Witch helt sikkert også et spil man enten elsker, hader, eller bare går forbi.

Bare et par korte indtryk af min tid med Alicia indtil videre. Håber stadig på mere fra samme side en gang i fremtiden.


13-05-2007 - 18:48

Feeding Frenzy, spillet der...

...fik mig til at sige 'nej tak' til fisk.

En aften hvor jeg mere eller mindre bare sad og spillede 'dashboard' (det gør amn jo nogen gange), fik jeg forvildet mig ind i Xbox Live Arcade. Har faktisk tilbragt en hel del tid derinde på det sidste.
Der er jo masser af billig underholdning og sjov til mange timer.

Har tidligere summet omkring Feeding Frenzy, men synes altid der har været andet der lød sjovere. Denne gang faldt valgte dog på livet i havet, så man kunne se hvad det var for noget.
I spillet følger du:


Andy

Leon
Eddie (min favorit)
John Dory (J.D.)
og
Orville

Spillet er lige til at gå til i sin sønderrivende simplicitet
Spis fisk
Voks
Spis større fisk
Voks igen
Spis endnu større fisk
Næste bane
... gentag...

Du bevæger dig, gennem spillet, ud på dybere og dybere vand, og fiskene du spiller (og spiser) bliver størrer og størrer. End of game bossen er den onde (men nemme at owne) Shark King

Selvfølgelig er der en smule mere til spillet end det. Der er miner man skal undgå, forgiftede fisk man ikke skal spise, brandmænd der bør undgåes og lign.

Spillets historie er relativt hurtigt gennemført, der nogen-og-tredive baner, og sværhedsgraden er lille/ikke eksisterende.

Time Attack mode kræver en lille smule af en i starten. Havde problem med bane 6 tror jeg, men resten var lige til....

...nææææh nej udfordringen lå et helt andet sted... netop at få fyldt sin food bank med 40.000 fisk... ikke 4.000.... NÆH NÆH 40.000! Det er ikke fordi det er svært... det tager bare LANG tid, og er ikke den mest sindsoprivende udfordring i spillet.

40.000 fisk er forbandede mange fisk. Især når man skal æde dem alle sammen.
Det var da også den sidste achievement der manglede og dem som kender mig ved jeg godt kan lide at rydde pænt op i achievements i spil. (Der kommer et indlæg senere ang. min Agility Orb nr. 500 i Crackdown).

Det værste ved det hele er at jeg elsker fisk... Og der er gerne en eller anden type fisk i vores kantine på arbejde et par gange om ugen.
Men efter jeg havde ædt mine 40.000 var, og er lysten til fisk fuldstændigt forsvundet! Stegte Sild (yummy! = Nej tak, laks (gude mad) No way!, ørred, makrel, alle fisk.. nope , nope, NOPE!
Jeg håber på, og er ret sikker på det bare er en fase, men er da lidt bekymret over at det kunne give mig sådan en aversion mod vore kære beskællede venner fra havet.
Et eller andet sted er jeg bare glad for at det var fisk og at Feeding Frenzy ikke handlede om en dinosaur der skulle æde køer! :|

Ved godt min blog har været forsømt længe, men nu skal der liv i den igen!

I'll blog ya'll later
The Hertz

Følg Xboxlife her