Hertzblut's blog
18-07-2007 - 21:05

Illusionen er sprunget part 2 af 2

...fortsat fra tidligere blog.

*****18 juli*****

....Det var den gang... den gang da smilet stadig eksisterede.
Den første box havde kørt længe. Aldrig lyst rødt.. frosset en gang eller 5, men kan være forståeligt efter 14-20 timers nonstop gaming.

Hvad man ikke kan forstå er at en helt my box skal dø!
Jeg sidder nu og pakker den 'nye' box ned... den er død.. den har svag puls men det er et spørgsmål om tid.
Lad os forsætte historien fra hvor vi slap.

Den lille nye har kørt forholdsvis upåklageligt i den forløbne måned. Ja den har frosset et par gange, men igår valgte den at prøve en anden approach.
Var lige gået igang med The Darkness på Hard. Det er et lækkert spil og vil selvfølgelig tappe det både for muligheder og achievements. Alt andet ville jo være mod min natur.
Men så på vej op med en elevator i starten *bang* 'disc unreadable'. Og boxen havde lavet et par fine mærker i min skive... ikke store nok til at skulle volde problemer, men stadig mærker... Blev noget mopset, men ville så hellere spille Forza 2. Det var længe siden og havde savnet det noget tid.
Det gik fino igår ingen problemer.
Men idag!? OMFG!

Det startede fint med et par løb. Man kan ligefrem sige at det gik bare derudaf!
Pludselig under load af bane begyndte musikken af hakke i det.. og load tog hvad der føltes som en krig... Løbet begyndte, og jeg ræsede.. næste løb skete det samme.. pånær den blev aldrig færdig med load. Den frøs bare istedet!
Slukkede og tændte igen.. samme resultat!
Da jeg ikke ville acceptere jeg havde en mandags/standard xbox lod jeg den køle lidt mens aftensmaden blev hældt indenbords.
Prøvede igen. Nu loadede ræset hurtigt som det skulle. 3/4 gennem første omgang endte eventyret dog brat. Teksturer på vejen manglede og spillet frøs.
Forza 2 har også pådraget sig et par fine cirkulærer ridser!

Sidder nu og pakker boxen ned så ElGiganten kan få den tilbage... Nu er jeg lykkelig for deres 30 dages returret! Men rasende over jeg skal trækkes med sådan en ringe maskine. Min mistanke om dette er en reparerat xbox er nu blevet yderligere forstærket!

Jeg ved ikke om jeg kan gå derud og bede om pengene tilbage samtidigt med jeg siger den er defekt. Jeg ved ikke om jeg kan tage derud med mine spil og råbe at jeg vil have erstatning. Jeg ved ikke hvad jeg kan tillade mig. Lige nu synes jeg en HEL masse!

/Hertz

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her