Hertzblut's blog
13-05-2007 - 18:48

Feeding Frenzy, spillet der...

...fik mig til at sige 'nej tak' til fisk.

En aften hvor jeg mere eller mindre bare sad og spillede 'dashboard' (det gør amn jo nogen gange), fik jeg forvildet mig ind i Xbox Live Arcade. Har faktisk tilbragt en hel del tid derinde på det sidste.
Der er jo masser af billig underholdning og sjov til mange timer.

Har tidligere summet omkring Feeding Frenzy, men synes altid der har været andet der lød sjovere. Denne gang faldt valgte dog på livet i havet, så man kunne se hvad det var for noget.
I spillet følger du:


Andy

Leon
Eddie (min favorit)
John Dory (J.D.)
og
Orville

Spillet er lige til at gå til i sin sønderrivende simplicitet
Spis fisk
Voks
Spis større fisk
Voks igen
Spis endnu større fisk
Næste bane
... gentag...

Du bevæger dig, gennem spillet, ud på dybere og dybere vand, og fiskene du spiller (og spiser) bliver størrer og størrer. End of game bossen er den onde (men nemme at owne) Shark King

Selvfølgelig er der en smule mere til spillet end det. Der er miner man skal undgå, forgiftede fisk man ikke skal spise, brandmænd der bør undgåes og lign.

Spillets historie er relativt hurtigt gennemført, der nogen-og-tredive baner, og sværhedsgraden er lille/ikke eksisterende.

Time Attack mode kræver en lille smule af en i starten. Havde problem med bane 6 tror jeg, men resten var lige til....

...nææææh nej udfordringen lå et helt andet sted... netop at få fyldt sin food bank med 40.000 fisk... ikke 4.000.... NÆH NÆH 40.000! Det er ikke fordi det er svært... det tager bare LANG tid, og er ikke den mest sindsoprivende udfordring i spillet.

40.000 fisk er forbandede mange fisk. Især når man skal æde dem alle sammen.
Det var da også den sidste achievement der manglede og dem som kender mig ved jeg godt kan lide at rydde pænt op i achievements i spil. (Der kommer et indlæg senere ang. min Agility Orb nr. 500 i Crackdown).

Det værste ved det hele er at jeg elsker fisk... Og der er gerne en eller anden type fisk i vores kantine på arbejde et par gange om ugen.
Men efter jeg havde ædt mine 40.000 var, og er lysten til fisk fuldstændigt forsvundet! Stegte Sild (yummy! = Nej tak, laks (gude mad) No way!, ørred, makrel, alle fisk.. nope , nope, NOPE!
Jeg håber på, og er ret sikker på det bare er en fase, men er da lidt bekymret over at det kunne give mig sådan en aversion mod vore kære beskællede venner fra havet.
Et eller andet sted er jeg bare glad for at det var fisk og at Feeding Frenzy ikke handlede om en dinosaur der skulle æde køer! :|

Ved godt min blog har været forsømt længe, men nu skal der liv i den igen!

I'll blog ya'll later
The Hertz

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her