hedegaard's blog
24-01-2007 - 14:31

Skal vi lege krig?

NEJ - det skal vi ikke!

Alt den seneste tids snak om krig mellem formaterne HD-DvD og Blu-Ray (også kaldet Blu-Gay i nogle kredse), får ærlig talt mit pis i kog nogle gange, fordi at der er folk derude, som tror, at det ene format frem for det andet, allerede har vundet den såkaldte ”krig”. Vi kan alle sammen hurtigt blive enig om, at der foregår en lille ”krig” mellem formaterne, MEN - Jeg tror ikke man skal tage de "trusler" og annonceringer der florer på nettet, fra forskellige firmaer og industrier som siger, at de støtter det ene medie frem for det andet, særlig alvorligt. Hvis der er penge at tjene på BÅDE HD-Dvd og Blu-ray siden, så vil de altså gøre det, og producere deres produkter på begge medier. Jeg tror kun den her opdeling med HD-DvD og Blu-Ray foregår mentalt i hovederne på forbrugerne (og ikke mindst hos hard-core gamere) og slet ikke hos firmaerne....i sidste ende er store firmaer kun interesseret i, hvad der kommer til at stå på bundlinjen.
02-01-2007 - 21:04

Perfume:The story of a murder

Jeg var inde i biografen for ikke ret lang tid siden og se filmen Perfume:The story of a murder (jeg behøver vel ikke lige at oversætte titlen til dansk). Nå, men filmen var sku egentlig meget god! Jeg vil nok give den 5/6 hvis jeg var anmelder (men det er jeg ikke). 

Grunden til at jeg lige skriver dette er fordi, at jeg blev rasende da jeg sad og så filmen. Ikke på selve filmen, fordi den var som sagt meget god! Nej jeg blev sku rasende på de idioter i salen som ikke kunne holde kæft! Folk som snakker, griner osv på de forkerte tidspunkter midt inde i filmen, det hører bare ingen steder hjemme. Midt i selve filmens klimaks/højdepunkt begyndte nogle i salen og grine (så alle næsten kunne hører det) og det var et klimaks i filmen, der SLET IKKE var noget at grine over! 

Og folk som har sat deres mobil på lydløs og vælger at skrive tilbage på SMSer er sku også for plat:

1. fordi det kan sku vente de 2 timer filmen er lang.

2. Fordi at man SAGTENS kan se lyset fra mobilens display meget tydeligt (hvor irriterende vil det ikke være at sidde og se en film i en mørk biograf hvis ALLE i salen sad med mobilen fremme med lys i displayet!?! - jo meget træls)

Det mindede mig endnu engang om, hvorfor jeg foretrækker at se film på fladskærmen og DTS surround Sound derhjemme og ligge på sofaen. Nå, men anyways filmen er en som jeg godt kunne anbefale andre at se...


Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her