hedegaard's blog
12-02-2007 - 09:57

Du er enten med os - ellers er du imod os!

Der har været postet nogle indlæg her på det sidste som argumentere for at købe en PS3 og imod at købe en PS3. Nu vil jeg sku lige have lov til at komme med min egen dødsyge mening!

Jeg har altid været inkarnet fanboy til sonys side og har altid ment at Playstation var det ultimative indenfor gaming...den holdning har så ændret sig lidt, efter jeg er blevet ældre.

Jeg har altid troet, at det jeg var "forelsket" i var Playstation og dets brand, men det som i virkeligheden har tændt en gnist i mig, var de SPIL som jeg spillede på maskinen. Jeg har aldrig nogensinde spillet nogle spil på den første Xbox, og jeg har altid svoret, at jeg ALDRIG nogensinde skulle have en Xbox eller en Xbox360, da den kom....men det gik som bekendt anderledes til. Jeg købte en Xbox360 sammen med en kammerat, efter at vi havde spillet et par omgange af Fight Night: Round 3 i EB Games, og vi havde det hylende skægt i butikken, og vi havde det også sådan da vi kom hjem, og tævede hinanden gul og blå (altså i spillet, selvfølgelig).

Siden jeg har fået Xbox360, har jeg fået nogle kanongode oplevelser med nogle fantastiske spil, såsom GRAW og GoW. Jeg kan godt idag ærge mig over, at jeg tidligere har rendt rundt med skygklapper for øjnene, og ikke indset noget før, at det der i virkeligheden betyder noget, er de SPIL som kommer til maskinerne. Bare kald mig mærkelig nu, men jeg har f.eks. aldrig spillet Halo, Fabel og nogle af de andre titler som udkom på Xboxen, og jeg har ligesom på fornemmelsen, at jeg på den front, er gået glip af en god oplevelse...og det skyldtes som sagt min mangel på åbenhed overfor andre konsoller.

Nå tilbage til det som det hele handler om. Skal man købe en PS3 eller skal man ikke? Det er sku helt op til en selv! At lade sig blive manipuleret af andres meninger er simpelthen for svagt! Hvis man føler at PS3en har nogle gode SPIL at byde på nu eller i fremtiden, og nogle spil som kan give en nogle gode oplevelser, så synes jeg man skal. Og skal JEG så have en PS3? Ja, det skal jeg! Og det er fordi at jeg ved, at der kommer nogle kanon gode spil til maskinen....og det har INTET at gøre med, om jeg er fanboy eller ej, fordi det stoppede jeg med at være, for længe siden. Husk nu bare på, at det handler i sidste ende ikke om Playstation eller Xbox, det handler om gode spiloplevelser!!! 

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her