hedegaard's blog
15-11-2007 - 10:07

For meget af det gode

Nu er det ved at være et stykke tid siden jeg har blogget, og jeg havde tilfældigvis lige tiden, til at få tømt nogle af mine (syge) tanker....

Vi kan vist ikke komme udenom, at november samt december byder på en helvedes masse nye spil. Mange af disse nye spil er faktisk rigtig gode - altså virkelig rigtig meget gode. Og når man har det ligesom mig, at man bare MÅ have de nyeste spil hele tiden, er det ikke alene pengekrævende, men også forbandet tidskrævende. Nedenstående spil, er nogle som jeg enten har fået, eller som bare venter på at blive udgivet og sendt hjem til mig: 

Pro Evolution Soccer 2008
Eye of Judgement
Eternal Sonata
Ratchet & Clank
Call of Duty 4
Assasins Creed
Guitar Hero 3
Mass Effect
Uncharted: Drake's Fortune

Jeg forstår godt, hvorfor at der er så mange spil, som udkommer lige netop nu - pga julen! Men som sagt, så kan det altså godt være svært, at finde tid til at spille dem allesammen - for skal jeg være ærlig, så har jeg heller ikke lyst til hele tiden, at når jeg har fri fra arbejde, at komme hjem og isolere mig og spille løs til langt ud på natten...Der er sku både venner, familie samt pligter der skal "vedligeholdes"!

Hvis det stod til mig, gjorde det ikke noget, hvis der udkom et af disse fantastiske spil én gang om måneden, både af tidsmæssige og pengemæssige årsager, i stedet for nu, hvor man får det hele på én gang smidt i hovedet. Man kan vel faktisk sammenligne det med, at man har købt 10 plader chokolade - hvis du spiser dem allesammen på én gang, får du nok en heftig mavepine samt den værste tyndskid....

31-03-2007 - 18:46

xbox360 død - PS3 lever

Som nogle (måske) har bemærket på deres Xbox360 friend-liste, så har jeg ikke været på det sidste stykke tid, hvilket skyldes at maskinen har givet mig den berømte ”ring of death”-lortet-virker-ikke-igen-før-den-har-været-til-rep.-i-Tyskland-og-det-tager-lang-tid! Nå, men hvis alt går vel så har jeg maskinen igen om x antal uger (Det skulle da lige passe at der er noget mere som fucker op undervejs).

 

Nå men det var så den dårlige brille-karma, nu til det lidt mere positive, som er, at jeg har spenderet en mindre formue på en spritny Playstation 3 med dertil hørende spil. Gider egentlig ikke at fortælle det helt vilde om den, da der er tusindvis af andre som har gjort dette i forvejen. Men personligt kan jeg godt lide den, og ganske kort kan jeg fortælle, at ps3en er super cool! (og nej jeg er ikke fanboy, kan også godt lide xbox360…dog ikke så meget mere, efter at den har forrådt mig, ved at destruere sig selv). Hvis nogle har lyst til at få tæv i f.eks. Motorstorm, kan I tilføje mig på jeres friend-liste, og mit gamertag er som altid ”hedegaard”.

 

Og bare rolig, selvom jeg har fået ps3, så spiller jeg lystigt videre på xbox360en når den kommer hjem igen…

12-02-2007 - 09:57

Du er enten med os - ellers er du imod os!

Der har været postet nogle indlæg her på det sidste som argumentere for at købe en PS3 og imod at købe en PS3. Nu vil jeg sku lige have lov til at komme med min egen dødsyge mening!

Jeg har altid været inkarnet fanboy til sonys side og har altid ment at Playstation var det ultimative indenfor gaming...den holdning har så ændret sig lidt, efter jeg er blevet ældre.

Jeg har altid troet, at det jeg var "forelsket" i var Playstation og dets brand, men det som i virkeligheden har tændt en gnist i mig, var de SPIL som jeg spillede på maskinen. Jeg har aldrig nogensinde spillet nogle spil på den første Xbox, og jeg har altid svoret, at jeg ALDRIG nogensinde skulle have en Xbox eller en Xbox360, da den kom....men det gik som bekendt anderledes til. Jeg købte en Xbox360 sammen med en kammerat, efter at vi havde spillet et par omgange af Fight Night: Round 3 i EB Games, og vi havde det hylende skægt i butikken, og vi havde det også sådan da vi kom hjem, og tævede hinanden gul og blå (altså i spillet, selvfølgelig).

Siden jeg har fået Xbox360, har jeg fået nogle kanongode oplevelser med nogle fantastiske spil, såsom GRAW og GoW. Jeg kan godt idag ærge mig over, at jeg tidligere har rendt rundt med skygklapper for øjnene, og ikke indset noget før, at det der i virkeligheden betyder noget, er de SPIL som kommer til maskinerne. Bare kald mig mærkelig nu, men jeg har f.eks. aldrig spillet Halo, Fabel og nogle af de andre titler som udkom på Xboxen, og jeg har ligesom på fornemmelsen, at jeg på den front, er gået glip af en god oplevelse...og det skyldtes som sagt min mangel på åbenhed overfor andre konsoller.

Nå tilbage til det som det hele handler om. Skal man købe en PS3 eller skal man ikke? Det er sku helt op til en selv! At lade sig blive manipuleret af andres meninger er simpelthen for svagt! Hvis man føler at PS3en har nogle gode SPIL at byde på nu eller i fremtiden, og nogle spil som kan give en nogle gode oplevelser, så synes jeg man skal. Og skal JEG så have en PS3? Ja, det skal jeg! Og det er fordi at jeg ved, at der kommer nogle kanon gode spil til maskinen....og det har INTET at gøre med, om jeg er fanboy eller ej, fordi det stoppede jeg med at være, for længe siden. Husk nu bare på, at det handler i sidste ende ikke om Playstation eller Xbox, det handler om gode spiloplevelser!!! 

24-01-2007 - 14:31

Skal vi lege krig?

NEJ - det skal vi ikke!

Alt den seneste tids snak om krig mellem formaterne HD-DvD og Blu-Ray (også kaldet Blu-Gay i nogle kredse), får ærlig talt mit pis i kog nogle gange, fordi at der er folk derude, som tror, at det ene format frem for det andet, allerede har vundet den såkaldte ”krig”. Vi kan alle sammen hurtigt blive enig om, at der foregår en lille ”krig” mellem formaterne, MEN - Jeg tror ikke man skal tage de "trusler" og annonceringer der florer på nettet, fra forskellige firmaer og industrier som siger, at de støtter det ene medie frem for det andet, særlig alvorligt. Hvis der er penge at tjene på BÅDE HD-Dvd og Blu-ray siden, så vil de altså gøre det, og producere deres produkter på begge medier. Jeg tror kun den her opdeling med HD-DvD og Blu-Ray foregår mentalt i hovederne på forbrugerne (og ikke mindst hos hard-core gamere) og slet ikke hos firmaerne....i sidste ende er store firmaer kun interesseret i, hvad der kommer til at stå på bundlinjen.
02-01-2007 - 21:04

Perfume:The story of a murder

Jeg var inde i biografen for ikke ret lang tid siden og se filmen Perfume:The story of a murder (jeg behøver vel ikke lige at oversætte titlen til dansk). Nå, men filmen var sku egentlig meget god! Jeg vil nok give den 5/6 hvis jeg var anmelder (men det er jeg ikke). 

Grunden til at jeg lige skriver dette er fordi, at jeg blev rasende da jeg sad og så filmen. Ikke på selve filmen, fordi den var som sagt meget god! Nej jeg blev sku rasende på de idioter i salen som ikke kunne holde kæft! Folk som snakker, griner osv på de forkerte tidspunkter midt inde i filmen, det hører bare ingen steder hjemme. Midt i selve filmens klimaks/højdepunkt begyndte nogle i salen og grine (så alle næsten kunne hører det) og det var et klimaks i filmen, der SLET IKKE var noget at grine over! 

Og folk som har sat deres mobil på lydløs og vælger at skrive tilbage på SMSer er sku også for plat:

1. fordi det kan sku vente de 2 timer filmen er lang.

2. Fordi at man SAGTENS kan se lyset fra mobilens display meget tydeligt (hvor irriterende vil det ikke være at sidde og se en film i en mørk biograf hvis ALLE i salen sad med mobilen fremme med lys i displayet!?! - jo meget træls)

Det mindede mig endnu engang om, hvorfor jeg foretrækker at se film på fladskærmen og DTS surround Sound derhjemme og ligge på sofaen. Nå, men anyways filmen er en som jeg godt kunne anbefale andre at se...


Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her