he1nz's blog
03-10-2006 - 13:24

Efterårssæson skudt igang

Så sluttede sommer sæsonen i lørdags. Vi kom desværre ikke med i Playoffs, da vi endte på plads 19. Kun klanerne i top-16 kommer med! Men hele holdet er vist enige om, at vi er ok tilfredse med placeringen. Vi har ikke sagt nej til nogle challenges, og har derfor spillet rigtig mange kampe mod top-10 klaner.. Og en del af disse kampe blev vundet, men også en del blev tabt selvfølgelig. Andre klaner valgte en mere sikker vej til Playoffs, nemlig at spille en masse kampe mod lavere ranket klaner. Dette gør at man må spille MANGE kampe, da man scorer færre points på den måde.

I aften skal vi spille vores første kamp på Fall Season Ladderen (http://graw.eu.gamebattles.com/ladders.php?id=479) mod vores gode venner fra Euro Elite. Der bliver kamp til stregen :-) Sidste gang vi mødtes var vi tæt på at nakke dem, men de løb med sejren da ShadyBoss' maskingevær stoppede CarpallMadazz' planer om at snuppe basen..
Så i dag vil Carpal og vi andre levere payback til E.E.!!
26-08-2006 - 16:32

Vi søger 1-2 nye soldater!

Dr Gonzo (leader) og jeg blev idag enige om at vi mangler 1-2 ekstra spillere i klanen. Så tjek vores kontaktannonce i KLANER-sektionen på xboxlife.dk (-: hvis det skulle være noget for dig!
----->   http://www.xboxlife.dk/forum/viewtopic.php?t=10406

13-08-2006 - 18:08

Vikinger mødes!

Her til eftermiddag havde vi en hyggelig klankamp med DK Reapers..

Resultatet blev 3-0 til os, men de er også en nystartet klan. Og så snart de bliver mere routineret skal det nok gå godt for dem!

Vikingerne (-; ...
ValhallahQuark som er på vores hold havde et mas med sin søn som spiller med Reapers. Men Quark2 måtte bøje sig for farmand et par gange he he..
Fair nok, da det er den gamle der bataler internet regningen ik Quark2 !?
Til gengæld havde møgungen he1nz-kuglerne i magasinet i dag.. ÆV!

Jeg håber vi kan spille nogle gode træningskampe mod jer i fremtiden!

13-08-2006 - 08:51

Danske GRAW klaner!

Det er super fedt at se flere danske GRAW klaner på Gamebattles.com (-:

Der er to udover vores i øjeblikket! Hvis der er nogen der kender til flere, må du meget gerne skrive til mig! Også hvis de spiller på en anden ladder.

Nå, tilbage til de to nye klaner!
DK Reapers (http://graw.eu.gamebattles.com/stats/1439) der styres af Jeff-D er allerede i fuld sving, og er indtil videre på Siege ladderen med 2 sejre. Udover Siege spiller de vist også Sharpshooter.
DK 30Plus (http://graw.eu.gamebattles.com/stats/1464) er for de modne GRAW gamere (-: Der er indtil videre fire i den nystartede klan.. De er alle hyggelige gamere, og jeg ønsker dem al held og lykke!

Forhåbentlig kan kan vi arrangere nogle gode trænings matches i ny og næ (-:
12-08-2006 - 12:52

Besøg os!

I mit sidste indlæg fik jeg ikke nævnt, at vores website adresse er http://www.dustsquad.dk/home.aspx Det er her vi holder styr på kampene (-;
Sitet er lavet af Jalokin (Co-leader) og er et fantastisk klan værktøj.. han har lavet et klan adminstrations program, som i grove træk fungerer sådan her:

1) Ledelsen opretter kamp, som medlemmer så melder sig til (eller afviser) indenfor tidsfrist. Medlemmer kan se alle relevante oplysninger for kamp.

2) Ledelsen sætter hold, og tager også stilling til hvem som skal på backup til kampen.

3) Kamp spilles! Det her er så den aller sjoveste del (-;

4) Kamp lukkes. Og kamp-resultat ryger ind under 'played matches'. Kill scores ryger ind i medlemmets personlige statistik, og kan kun ses af medlemmer.

Denne adminstrations del af sitet gør livet så meget lettere for os!
De fleste klaner bruger forummer, telefoner, mails, xboxlive osv til denne del.. og det er møg besværligt..
Så en kæmpe THUMBS UP til Jalokin for dette værktøj!!
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her