HappyPepzi's blog
12-01-2007 - 02:53

NEJ NEJ NEEEEEEEEEEEEEEJ(Problemet er løst..JUBIIII)

Kender I dagen hvor ALT går galt…ALT! Jeg står op til middag efter at have haft natvagten på jobbet. Jeg går ind til mit ”kontor” med den obligatoriske kop kaffe i hånden og kanden i den anden!Jeg har lige anskaffet mig en samsung 23” lcd-skærm HD-ready og alt det halløj. Men da ”kontoret”/sønens værelse skal males i løbet af næste uge, er tingene IKKE sat ordentlig til endnu. Men midlertidigt ok! Jeg tænder for PC’en og xbox’en…tjekker ud at der er stadig det der GOW 2 nye baner jeg ikke har hentet og WUPTI free COD3 baner mm. YES det henter jeg. Imens rodder jeg lidt rundt med PC’en, fordi på den har jeg IKKE et optimalt billede. Er inde og hente en ny Nvidia opdatering..HJÆLPER IKKE, kigger på opsætningen og ”kommer til at trykke på noget der hedder Dualview (DON’T DO IT!!!!!!)…BANG..sort skærm, havd FAN… sker der. Genstarter, manuelt, da jeg intet kan se på skærmen. Kommer til opstarts skærmen hvor man skal vælge bruger..BANG IGEN SORT SKÆRM!!!!DAMN…..

 

 

Nå, jeg puster lige ud lidt og får blodtrykket ned igen imens jeg så vil tjekke mit COD3 med de nye baner mm. MEN HVAD FAN… sker der her, det ligner pludselig CBM64 grafik, total kantet og dårlig opløsning, genstarter, går ind i system opsætningen på xbox’en…ændre lidt. HJÆLPER HELLER IKKE……DAMN.

 

Rodder lidt med PC’en…inde i bios’en. Og får lavet noget være skidt, der gør at nu kan PC’en slet ikke starte op.

NEJ NEJ NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ….pc der ikke virker og xbox’en er ringere end den gamle i grafik. Og det med mit nye elskede HD-ready Samsung Lcd-tv.

Bruger sammenlagt 4-5 timer på skidtet  hvor jeg i stedet kunne have spillet og lave mange andre FORNUFTIGE ting. YES FED DAG….og så kigger jeg ud af vinduet og der ser jeg min datter komme hjem fra skole i det værste storm og regnvejr man kan forestille sig.

Det første hun siger til mig er ”Jeg skal ikke udenfor mere i dag!” Og så går hun ellers ind på værelset og ”vrider” guitaren i Guitar Hero II til hendes PS2…Dagens glæde var at se hende spille ”sweet Child of mine”, det er hun helt hård til…

Konklusionen må være, ”Rod ikke mere rundt med ting end at du kan finde tilbage til det oprindelige system igen, og SLET IKKE I STORM OG REGNVEJR”

  
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her