HappyPepzi's blog
17-07-2009 - 13:00

Xbox

Jeg har nogle "buddies" som jeg meget gerne vil sætte lidt pris på. Det er jo alt for sjældent her i livet at man huske at give hinanden et skulderklap.

Priserne er i vilkårlig rækkefølge!

1. pris går til SONICDK som er blevet min "natteven" og har snart været det i et år. Selvom vi begge er enormt dårlige tabere, er vi kommet rigtig godt ud af det med hinanden. Ser frem til en masse gode stunder fremover og vil enormt gerne at vi kunne lave en xboxgamehjernenudafhovedetweekend :-) Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg ser en MEGET god ven i dig!

2. pris går til J E N S E N xX som var min nabo, nu bor du 500 m. væk. Vi har gamet xbox i over 2 år, der har været seriøst masser af fede øjeblikke..De "gamle" Gears 1 dage er nok dem der står tydeligst, ellers er det altid en fornøjelse at "gennembanke" dig i FIFA 09. Ka du huske 7-3 kampen??? Hvor du førte 3-0?? :-)
Uden tvivl er du en person som jeg sætter utrolig stor pris på og din hjælpsomhed er ufattelig stor!

3. pris Rettet til Nicolaj, min søn som ofte udfordre mig i Trials HD eller Mario Kart. Det sidste er ikke så sjovt da jeg sjældent vinder.

4. pris skal deles ud til resten af holdet på min venneliste og I ved alle godt hvem i er. Jeg er kanon glad for det lille "community" vi har fået. Hvor vi chatter sammen og gamer enten hver vores spil eller sammen i hvad vi lige har lyst til....Det er fandme fedt.

Tak for den gode tid vi har haft sammen og jeg ser frem til MANGE gode stunder fremover :-)

Mvh.

Jan aka L 8 T H xX og nej J E N S E N xX jeg skifter ikke gamertag, igen igen :-)
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her